Zdravím Vás, chcem sa spýtať študentov UNIBA odboru manažérska informatika ako sú spokojný, aké voliteľné predmety mi odporúčajú, na čo sa mám pripraviť a podobne. Začínam študovať externe, avšak mám obavy aby som to všetko zvládol, každá info pomôže, ďak
no tak keď nám oznámili že na externej forme mám študovať štvrtok, piatok, sobotu - to ma dorazilo.....ja precestujem do BA 30, tri krát do týždňa cestovať by ma stálo mesačne aj s MHD 100,- €, čo predstavuje mesačne 400,- €, ročne 5000,- € len za dopravu. To má byť akože čo?
Myslel som si, že extrné štúdium je na to, aby mohli študovať ludia, ktorí pracujú...no podľa rozvrhu to vyzerá úplne inak...som maximálne znechutený
manazerska informatika ma pondelok,streda,soboty(soboty kazda druha ako som pozeral rozvrh).
asi nemas ISIC alebo nejaku podobnu kartu, ze ? inak by doprava stala o hodne menej, napr. MHD v BA na 3 mesiace nejakych 34€, ja to vyuzijem urcite napis mi SS trosku hodime pokec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tak to zaujíma aj mňa ...
Ak sem niekto niečo napíše, zatagujte ma prosím.
Myslel som si, že extrné štúdium je na to, aby mohli študovať ludia, ktorí pracujú...no podľa rozvrhu to vyzerá úplne inak...som maximálne znechutený
asi nemas ISIC alebo nejaku podobnu kartu, ze ? inak by doprava stala o hodne menej, napr. MHD v BA na 3 mesiace nejakych 34€, ja to vyuzijem urcite napis mi SS trosku hodime pokec...