Chcel by som presne vediet od tych, ktori tam chodia, ze co hovorite na celkovu uroven tejto skoly alebo ci vas sklamala alebo prijemne prekvapila, prijmem aj nejake skusenosti vopred dakujem
bol som s ňou spokojný ... v podstate ... samozrejme mohlo by to byť omnoho lepšie čo sa týka zamestnancov a aj vizuálnej stránky a spôsobu výučby ... ale ja som sa nesťažoval ... mne tam bolo fajn
aj mne je tam fajn az moc. ale keby som bol taky ako su moji spoluziaci tak neviem vobec nic. jedine vdaka svojmu vlastnemu zaujmu som sa daco naucil. netvrdim ze skola by ma mala ku seckemu motivovat ale FIFUK ma skor uplne demotivuje ku seckemu co sa tyka skoly
aký mate názor na študium na FIF UK prekladatelstvo angliny a taliančiny?? alebo kombinacia anglina a taký "cudzí" jazyk ešte ako napr. švedčina? diky za rady a tie testy všeob. studijnych predpokladov..da sa to??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nj mohlo by to byť aj lepšie...ale tak...sú aj horšie školy...na slovenské pomery to je celkom OK