hej ja som si podal najprv na dejepis-bio ale sa neotvara pre nedostatocny pocet zaujemcov ...kto to asi bude ucit sakra ? ..dochodcovia ? ...ale v druhom kole som si nasiel dejepis-geo tak som si dal tam
@strommen2428 a tiez si mal poslat prihlášku do 31.júla?? máš už výsledky? lebo ja čo som kukala na nete, ešte výsledky nemám, ale dosť súrne by som to už potrebovala vedieť...
@delegatka ....no ešte vaham , možno budem robiť ...či pojdem na vš ale pojdem pracovaŤ aj tak ešte ostanem byvať u našich ...s tym rozdielom že keď budem pracovaŤ a € ukladať na kôpku za tych 6-7 rokov si kupim vlastny byt a nemusim braŤ žiaden uver od banky ani nič podobne .... keď pojdem na školu zabijem 5 rokov , žiaden prijem ....nastupim za učiteĽa ...nastupny plat cca 450 € ? ...a moj vek 25 rokov ...čiže zase ak by som nechcel brať uver ďalšich minimalne 5 rokov by som musel robiť ale byvať zatiaĽ u našich ...abo zobrať uver jasne .... splatka minimalne 200 € ďalšich 130-160 dam na najom + veci kolo toho a čo mi ostane 100 na mesiac ? ... viem že milionar nikdy nebudem ale prečo sa neosamostatniť čo najskôr ako je to možne ...zase dievčata nemate problem o byvanie by sa mal postarať muž .... čiže tak nejako to je ...naozaj ešte neviem ...musim porozmyšľat a uvidime
@strommen2428 tak veľmi zaujímavú teóriu máš...veď pracovať môžeš aj popri zamestnaní... a pokiaľ teda takto premýšľal už dávnejšie, tak načo si si dával tú prihlášku?
@delegatka , jasne došlo mi to , lenže tento rok už nem ..neda sa prepisať z dennej na externu formu , možno na buduci rok ak budem chcieť ....a prečo ...asi pretože v poslednych dŇoch veľa rozmyšľam nad pokračovaním mojho života ...a nie som si isty či mi tie 3 pismenka pred menom + o stovku viac na plate akoby som mal teraz stoja za 5 rokov študia + uver , respektive dalsich 6-7 rokov pri rodičoch ... vieš byvame v 3 izbovom byte + mam este 2 surodencov a nechcem našim zavadzať do neviem kedy ...kebyže som sam , alebo byvame v dome bolo by to o inom..... a teda ešte neviem , možno mi tam kde aktualne brigadujem povedia že od septembra pre mna uz nemaju miesto a mozno sa uvidime dakde na intraku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@strommen2428 a tiez si mal poslat prihlášku do 31.júla?? máš už výsledky? lebo ja čo som kukala na nete, ešte výsledky nemám, ale dosť súrne by som to už potrebovala vedieť...