konečne niekto, kto verejne prizná, že Damon je chudáčik..sexy chudáčik.. booože, ja z Iana nemôžem.. a teraz si opäť pripadám, ako keby som mala 12rokov.. nervy...!!! ?D
@nathalisko tak tak jak tam na konci plakal a kričal že mu to chýba...mi ho strašne ľúto prišlo no a o tom že z neho nemôžem vie asi celý birdz, kedže ho mám ešte aj na webke
@tooniickaaa no vidíš.. to aj také bláznivé dory po 15tke sa vedia zložiť z Damona.. ty máš na to ešte vek, ale ja keď to niekde verejne priznám, tak sa na mňa všetci tak divne kuknú, či som normálna...
viem, že odveci otázka(aj vzhľadom k tvojmu veku), ale mala si už niekedy vzťah??? lebo podľa mňa Damonovu bolesť dokáže pochopiť iba ten, ktorý už prežil nejak vzťah a vie čo je to bolesť a túžba... achhh
@ena233 bože, mne ho vtedy tiež prišlo tak strašne ľúto..a tá hudba v pozadí!!! OMG som myslela, že odpadnem...po rozchode to bola jedna z piesni čo som dookola počúvala a opakovala si, že on za to nestojí.. !!! booože... chudáčik...
ale už sa strašne teším na tu jeho sprchovú scénu, len ani za svet si neviem spomenúť, v ktorom diely to má byť...
a počula si, že budú 4epizódy a potom zase mesiac pauza??? och... zase budem všetky diely pozerať dookola..
@ena233 mi niečo hovor.. damonove "hlody" viem už naspamäť..
no a čo! on má 32, taká 12tka by u neho nemala šancu.. a 15rokov nie je veľký rozdiel tobôž nie 11rokov.. srandujem..
vieš, to je tým, že my už vieme, čo chceme.. on je stelesnením to čo chceme.. teda aspoň pre mňa...krása, sila, tajomnosť no zároveň úprimnosť, možno aj bohatstvo ach...snívajte s nami..
@indifferentgirl najprv boli upirske denniky kniska takze saga sa opici po dennikoch ale ink urcite upirske denniky vcera som pozerala 2x12 najnovsie ale je mi luto Damona :/ on je uzasny ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Tak Upírske denníky sú dejovejšie..
Stane sa tam toho strašná kopa a nestráca to rytmus zatiaľ čo Twilight mi oproti tomu príde absolútne suchý..
S02 E12 odporúčam pozrieť tú časť revala som z Damonom :´(
konečne niekto, kto verejne prizná, že Damon je chudáčik..sexy chudáčik.. booože, ja z Iana nemôžem.. a teraz si opäť pripadám, ako keby som mala 12rokov.. nervy...!!! ?D
takže plne s tebou súhlasím
viem, že odveci otázka(aj vzhľadom k tvojmu veku), ale mala si už niekedy vzťah??? lebo podľa mňa Damonovu bolesť dokáže pochopiť iba ten, ktorý už prežil nejak vzťah a vie čo je to bolesť a túžba... achhh
ale už sa strašne teším na tu jeho sprchovú scénu, len ani za svet si neviem spomenúť, v ktorom diely to má byť...
a počula si, že budú 4epizódy a potom zase mesiac pauza??? och... zase budem všetky diely pozerať dookola..
a k tomu čo ty máš 17 ale ja mám zachvílku 21 a stále som z neho mimo
no a čo! on má 32, taká 12tka by u neho nemala šancu.. a 15rokov nie je veľký rozdiel tobôž nie 11rokov.. srandujem..
vieš, to je tým, že my už vieme, čo chceme.. on je stelesnením to čo chceme.. teda aspoň pre mňa...krása, sila, tajomnosť no zároveň úprimnosť, možno aj bohatstvo ach...snívajte s nami..
Ale to Vampire Diaries tak to je už megakokotina.