prečo by existovať nemohli? už len z mimoriadne primitívnej vecičky...žrádlo...
priemerný človek má v sebe približne 4,5 až 6 litrov krvy...koľko vycecá taký upír za noc??
na pohyb potrebuješ glukózu v našom tele je jej minimálne množstvo 1g/L. Len mozog potrebuje denne približne 100 gramov glukózy. Čiže 100 L. Pre ľahšie počítanie dáme, že máme 5L krvy, čiže to znamená, že na uspokojenie základných energetických potrieb potrebujú 20 ľudí denne. Na rok to vychádza 7300 ľudí na jedného upíra...
dobre očakávam argumenty typu, žerú toho menej, krv si nejako vyrábajú
a keby fakt existovali upíri, tak mám job do budúcna...treba to vykosiť
ako vieteco... niekto veri v boha, niekto v anjelov, niekto v alaha a iny zase na vesmirnych ludi... preco by ona nemohla verit na upirov? knih je o tom dost, pomaly viac ako o krestanstve
takto Twilight je pekná kniha, uznávam...ale nikdy by som neverila, že je niečo ako Cullenovci, to je fakt nezmysel. Takže Twilight my sem do toho neťahajte a nechápem ľudí, ktorí chodia do podobných diskusií aby tu len kritizovali. Ja som sa Twilightom neinšpirovala... Je to len kniha a film nič viac.
Ja sa pýtam či si myslíte, že ak by boli alebo sú ozajstný upíry... či by dokázali cítiť lásku?!
Nikde som tu nenapísala, že na 100% existujú tak nebuďte domýšľavý a okrem toho ja sama chcem zistiť či existujú ale otázku na ktorej je založená táto diskusia berte len ako čisto teoretickú....skoro ako prieskum jednoducho len povedzte či si myslíte, že dokážu cítiť a prečo, alebo či to nedokážu. A okrem toho nikto z ľudí čo tu kritizujú nenapísal prečo by nemohli existovať s výnimkou jedného jediného uživateľa.
Tvoja otázka je úplne na mieste.V prípade ak v teoriu existencie rasy upírov úprimne uznáš za možnú táto sa stáva skutočnou nakolko tvoje úprimné prianie sa hmotne zrealizuje v paralelnom vesmíre s tým našim.A ak sa vo vhodný čas a na vhodnom mieste tvoja terajšia mysel a vtedajšie želanie stretnú,nie je vylúčené osobné stretnutie.Otázka znie akú cenu si ochotná zaplatiť za toto poznanie.Cena môže byť vysoká,hlavne ak máš záujem o lásku.
Všetko v mene hesla: Bud opatrná v tom čo si želáš,môže sa to splniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Nahodou, mne sa ta myslienka v twilighte celkom paci...
A po druhé, ak by aj existovali, boli by strašidelní a nie nejakí blbí herci s veľkými vlasmi, to je Jonas Brother (ako povedal Craig Ferguson)
prečo by existovať nemohli? už len z mimoriadne primitívnej vecičky...žrádlo...
priemerný človek má v sebe približne 4,5 až 6 litrov krvy...koľko vycecá taký upír za noc??
na pohyb potrebuješ glukózu v našom tele je jej minimálne množstvo 1g/L. Len mozog potrebuje denne približne 100 gramov glukózy. Čiže 100 L. Pre ľahšie počítanie dáme, že máme 5L krvy, čiže to znamená, že na uspokojenie základných energetických potrieb potrebujú 20 ľudí denne. Na rok to vychádza 7300 ľudí na jedného upíra...
dobre očakávam argumenty typu, žerú toho menej, krv si nejako vyrábajú
a keby fakt existovali upíri, tak mám job do budúcna...treba to vykosiť
ale inak ta predstava celkom pritahuje
Ja sa pýtam či si myslíte, že ak by boli alebo sú ozajstný upíry... či by dokázali cítiť lásku?!
Nikde som tu nenapísala, že na 100% existujú tak nebuďte domýšľavý a okrem toho ja sama chcem zistiť či existujú ale otázku na ktorej je založená táto diskusia berte len ako čisto teoretickú....skoro ako prieskum jednoducho len povedzte či si myslíte, že dokážu cítiť a prečo, alebo či to nedokážu. A okrem toho nikto z ľudí čo tu kritizujú nenapísal prečo by nemohli existovať s výnimkou jedného jediného uživateľa.
A suhlasim aj s viacerými ludmi..teda z časti..
Tvoja otázka je úplne na mieste.V prípade ak v teoriu existencie rasy upírov úprimne uznáš za možnú táto sa stáva skutočnou nakolko tvoje úprimné prianie sa hmotne zrealizuje v paralelnom vesmíre s tým našim.A ak sa vo vhodný čas a na vhodnom mieste tvoja terajšia mysel a vtedajšie želanie stretnú,nie je vylúčené osobné stretnutie.Otázka znie akú cenu si ochotná zaplatiť za toto poznanie.Cena môže byť vysoká,hlavne ak máš záujem o lásku.
Všetko v mene hesla: Bud opatrná v tom čo si želáš,môže sa to splniť.