Aky mate nazor na UPJS konkr. na pravo...chcela by som tam ist, ale niektori ludia ma odradzaju...nasla som. Iekóko negativnych reakcii aj tu...ale mna to neodradza
Ake su prijimacky? Koho by ste odporucali na doucovanie z upjs? Dik
A nieco o prijimackach co tam vsetko treba, hoc viem podla tej lit co je hodena na nete, treba nejakeho doucovatela alebo si zacvakam radsej ten ich pripravny kurz?
ja tam študujem, 3.ročník momentálne,a URČITE treba doučovanie,ale nie prípravný kurz,bude ti tak na dve veci ja som mala súkromného doučovateľa ,doučko 1x do týždňa od septembra do júna,fakt makačka, prijímačky sú veľmi tažké,veľmi idú do podrobností,takže sa priprav nato,že nebude stačiť si prečítať knižky z dejepisu a dúfať že ťa zoberú..chcú aj najmenšie detaily je to fakt náročná škola,kvalitatívne na vyššej úrovni ako Ba,BB, v každom ročníku je nejaký sitkový predmet na ktorom vyhadzujú, takže ak si pripravená stráviť 5 rokov svojho života intenzívnym štúdiom tak smelo do toho,odporúčam, keby som si znova mala vybrať určite by som nešla inde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.arra.sk/sites/arra.sk/f...