ono KE sú kus skorumpované a každý v okolí,keď som chcel ísť na právo mi hovoril,že pozor na KE.je tam korupcia jak prasa, že bez kufríka škoda vraj ísť, že treba pomastiť a to nehovorili len mladí o 2-3 roky starší, ale i ľudia v strednom veku a skutočne neurobil som tam. hoci chyba bola vo mne a nie v korupcii.bolo to o fúz 2 body chybali ale viem i o veľmi čudných ľuďoch,čo sa tam dostali a boli až podozrivo vysoko so svojím IQ ťažko mohli byť okolo 30.miesta takému miestu pri konci čiary by som i veril,že čistým štvorkárom sadol test, ale takto... Najlepšia je TT a veľmi sa mi páčil ich prístup,že si proste mohol vidieť ako opravujú tie testy a tiež mohla si mať približný prehľad, keďže som sa pýtal i ostatných ako majú. tak som vedel už na ceste domov,že mal by som to mať v kapse,že tých mojich 550-560 bodov by malo úplne v pohode stačiť. BB tam je tiež korupcia síce som sa ltt dostal 158.miesto z 200, ale žeby 70 géniov sa našlo,čo malo to na 100% sa mi nechcelo veriť,bo to je dosť veľké číslo a aj bol nejaký šum i vtedy v telke o úniku istých testov. BA neviem ako je na tom,lebo vtedy prijímačky tam neboli a brali sa len čistí jednotkári.
ja som tiez bola v BB na prijimackach a akoze, odpor k tej skole len ako som tam vosla, nedostala som sa tam, a tiez sa mi zda ze trochu vela ludi malo plny pocet bodov, ale to uz je na svedomi ich, a na nasu skodu, ale to je jedno......
a inac k tej korupcii, je to vsade, to uz vidis na tych prijimackach, ked su tam ludia, co pridu "normalne obleceni" a potom deti v oblekoch s rodicmi v oblekoch a s kufrikmi
Tak ako ja som na prijimacky isla tiez slusne oblecena a otec isiel so mnou kvoli tomu,lebo ma zviezol,ale tiez bol v obleku, lebo tak chodi vzdy ale nemyslim,ze to ma znamenat,ze si clovek miesto kupil
a ad skorumpovanost, nie je jedina skola,podla mna, kde by sa ani jeden clovek nedostal vdaka obalocke rodicov, v BA na prijimackach som aj celkom zaujimave dohadovanie zapocula
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ok, dakujem Vam
Tak ako ja som na prijimacky isla tiez slusne oblecena a otec isiel so mnou kvoli tomu,lebo ma zviezol,ale tiez bol v obleku, lebo tak chodi vzdy ale nemyslim,ze to ma znamenat,ze si clovek miesto kupil