Ahojte. Je tu niekto z Vás, čo je v prvom ročníku alebo čo ide teraz do prvého na UPJŠ. Pretože, chcem ísť na intrak na Jedlíkovu 9, ibaže ten intrak je pre techniku, nie pre upjš. Tak aa chcem opýtať niekoho kto s tým má skúsenosť či sa to dá, poprípadne
jedna z moznosti je vymenit sa s niekym, aj ked pochybujem, ze by niekto z tuke chcel ist dobrovolne na Kosmalt (Predpokladam, ze tam budes mat ako prvacka prideleny intrak, lebo vsetci z UPJS prvaci su tam, aj ja zjavne aku mas fakultu?
Nooo, ja som na Prirodovedeckej, a oni ma chceli dat automaticky na Popradsku a tu druhu si napamatam. Ale tam ist nechcem Ale keď som si dala na jedlikovu požiadanie tak vravíte žeby ma mohli teda zobrať? @lawonder@chejso
@jamjuch asi najlepsie co mozes spravit je podla mna ist priamo na intrak na studijne a si to nejako vybavit, malo by sa dat (kedze tuke za posledne roky znizilo pocet prijatych studentov) a tym padom nie je intrak taky nabity. Ak nie aspon budes vediet, ze mas hladat inde a nebudes na vazkach..
na dalsi skolsky rok na popradsku pridelovali prednostne studentov fakulty verejnej spravy. ale mam dve spoluziacky co byvali na jedlicke. a su tiez z FVS a nie z technickej univerzity. dali ich tam hned od zaciatku. hlavne nechod na kosmalt predrazena katastrofa. ludia tam pocas sprchovania umyju aj riad kedze sprcha ide z umyvadla a halvne ked budes odtial chciet odist tak budes mat velky problem najst za seba nahradu
@pandorka kosmalt? O tom počujem prvý krát, ale ďakujem za upozornenie. A ešte. Ak mi v strede augusta príde rozhodnutie že ma na intrák nezobrali, mám ešte šancu aj v tom auguste že budem mať volakde ubytko či to už neskoro?
jaaj a uz hned poslali aj rozhodnutie a info o intraku? ja som este len v piatok bola na prijimačkach cize asi predbieham ale tiez si to chcem poriešiť čim skor a odisť do zahraničia
Fiii, tak mne z Filozofickej poslali vysledky v deň prijímačiek, z Prirodovedeckej až teraz. Aj mne sa to zdá dosť skoro, pretože polovica z mojich teraz už bývalých spolužiakov rozhodnutie bude mať až v polovici leta
mas sancu. len budes musiet cakat kym sa ludia ktorym bol prideleny intrak ubytuju aby na ubytovacom vedeli ci maju este miesta. ale na jedlcke by mali byt.tam aj pocas roka ubytovavaju. len neda sa na to 100% spolahnut no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov