Ani sa nezamyslaj koľko ľudí sa hlási , nepozeraj sa na ostatných , tí ti môžu byť ukradnutí . Ono to síce dokáže zdeptat človeka keď na prijímačkách vidí plno ľudí optimisticky a sebavedomo naladených ale väčšina z nich tam ide buď nepripravená alebo z donútenia . Ty sa hlavne sustred na seba , aby si dosiahla okolo 720 bodov a tým si zaručila prijatie na školu . Kúp si testovnicu a uč sa ju . Ak máš dostatočne silnú vôľu tak nepotrebuješ ani žiadne zbytočné doučovania a podobne zruty peňazí . Uč sa testovnicu poctivo a dáš to bez problémov .
@zelinka chodím do MT na doučovanie na LF priamo profesorom, čo tam učia a nemám pocit, že by to bola záruka prijatie (aj ked za hodinu 50e by aj byť mohla) ako ano, musím povedať, že mi neskutočne pomáhajú, ale otázky ktoré budú na skúškach mi dávajú zanedbateľne a aj to len ústne či písomne s tým, že ten vypracovaný papier tam nechávam @nkthlpp konkrétne číslo neviem, ale porf Lehotský mi hovoril, že tak bežne aj 1500 ľudí a berú 100 (95 niekedy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov