Napíšte mi, čo všetko sa zmenilo vo Vašom živote za posledných 5 rokov, v čom ste sa zmenili, čo sa zmenilo, atď. Napr.:
1.zmeny v myslení
2. -II- v správaní
3.škola/práca
4.názory
5.vzťahy
6.návyky
(Nuda v práci, chcem si čítať dačo zaujímavé
1. uvedomil som si aký je ľudský život pominuteľný
2. som stále rovnaký
3. skončil som 3 roky na VŠ a pracujem sám pre seba, peniaze mi zarábajú peniaze
4. stále rovnaké na všetko
5. zomrela mi snúbenica a časom som sa znova zamiloval
6. chodím skoro spávať a ráno som čerstvý
1. Prišla som na to že niektorý ľudia ktorých som mala rada sú svine.
2. Som viac drzá ako som bola.
3. Prestúpila som na inú školu.
4. Podľa toho načo konkrétne
5. To sa asi nezmenilo
6. Asi tiež nijaká veľká zmena
2. trochu som sa uvedomila, kedysi som bola strasne pojasena a taka lahkomyselna, teraz som trosku rezervovanejsia
1. dufam, ze uz nie som taky sebec, ako som bola, snazim sa mysliet aj na druhych viac.
3. skoncila som strednu a zacala som chodit na vysku, na ktoru som chcela, kde som stastna. uz rok aj dačo mam super brigadu v dobrej firme a stále strážievam deti, za tych 5 rokov som strazievala a este stale prilezitostne strazievam 5tim rodinam s ktorymi mam super vztah a tie deti lubenkam.
4. trochu som viac konzervativnejsia ohladom niektorych tem
5. už 4 a pol roka som so svojim priatelom,takze ziadna vyrazna zmena, rovnako stastna som a ešte viac.
6. viac sa staram o svoje zdravie a viac cvicim a viac jem .
1.Zmenil sa mi pohľad na život
2.Dávam život postupom času doporiadku
3.Večný študen (ale nie už na dlho ! )
4.Zmena priorít
5.Som sám už dlhšiu dobu (občas vyhovuje, občas nie)
6.Snažím sa myslieť menej na seba a viacej na iných (jáaj vlastne to robím celý život .... )
1. Prestal som tak mysliet na ostatnych, snazim sa viac na seba, zacal som a uz aj prestal vela chlastat
2. Zlenivenie hlavne
3. zacal som na VS sral na studium a teraz ma to kuse do zadku (ale aspon som znova objavil lasku k odboru co studujem)
4. dost nerozhodne, snazim sa mysliet pre a proti a na akej urovni su
5. Uz ich nedavam na tak vysoku uroven, snazim sa byt co najvolnejsi
6. Zacal som fajcit, zlenivel som
1. Uvedomila som si, že som strašná nerváčka a že s tým niečo treba urobiť, zároveň som sa naučila byť viac tolerantná k živ. prostrediu a zistila som, že peniaze sú síce dobrý spoločník a treba ich, ale netreba na ne myslieť neustále, netreba sa moc pre ne trápiť...
2. Som pokojnejšia, všetko si 2x rozmyslím pred tým, než sa do toho pustím, ale myslím, že som oveľa menej spontánna.
3. Myslela som, že výška nie je dôležitá, ale je, od septembra sa tam chystám.
4. Asi som zmenila komplet názor na všetko, jediné čo mi zostalo je to, že láska je najdôležitejšia, asi moja najväčšia zmena názoru sa udiala v tom, že som deti chcela a veľmi a teraz som presvedčená o tom, že deti nechcem a ani chcieť nebudem. A takisto som sa dosť hľadala v oblasti vierovyznania, prečítala som o tom veľa kníh a tak a zistila som, že takmer všetko je totálna blbosť, ustálila som si ohľadom tohto nejaký svetonázor a ten už nemením.
5. Konečne mám vo vzťahoch jasno, mám snúbenca a síce nikdy nehovor nikdy, myslím, že nám to bude klapať ešte hoooodne dlouho, chcem s ním kupovať byt a tak. Čo sa týka rodinných vzťahov tie dosť ochladli. A takisto je pre mňa dôležitý vzťah s mojou mačkou Pepsi. ... Mám pár kamošov, ale žiadne najlepšieho kamaráta, strašne veľa kamarátov ma sklamalo, tak už to nechávam tak voľne plynúť, ak príde nejaký dobrý do života, budem tomu len rada, ak nie nevadí. Mojím najlepším priateľom je môj snúbenec.
6. Posledné mesiace žijem zdravo 6 dní do týždňa a v nedeľu mám taký cheat day menší, úplne som vynechala alkohol a ak hej tak max. raz za 3-4 mesiace. Naopak sa otvorene priznávam, že v mojom živote je dôležitá istá zelená rastlinka a raz za čas sa uvoľním týmto spôsobom. Snažím sa byť aj viac poriadkumilovná a ohľaduplná k prírode (pozerám zloženie kozmetiky, potravín a snažím sa obmedzovať kúpu tých testovaných na zvieratách a potom výrobkov s palmovým olejom)
No tak v zhladom k tomu ze pred 5 rokmi som bola este mrne tak nejaje zvratne zivotne zmeny nenastali.. Len som v urcitych veciach prostr vyspela..
1. Zmeny v mysleni pochopila som ze mi vesmir da vsetko o co si poziadam a ze ironia je to najlepsie co mozem do svojho zivota pripustit. Ze nebrat sa vazne je fajn a ze urazat sa je smiesne odveci a zbytocne
2. No tak prestala som robit take prepate veci. Vlastne neprestela len ich je podstatne menej. Nebeham po vonku kradnut znacky v neonevej sukni vybuchom a uskami na hlave chvostom pripnutim na riti a neulietam si na yaoi tak velmi nelresviedcan vsetkych ze mam 3m penis a nepchan chlapcov mrkvy a dazdniky do riti.
3.v skole no stredna co k tomu povedat
4. Prestala som presvedcovat vsetkych ze moj nazor je naj a vsugerovavat im to do hlav. Zistila som ze milovat sa je vlastne fajn a ze asi ozaj nie som asexual ale len zdegenerovany mozog zaslepeny bezvyhradne do yaoi
5.neznan
6.prestala som outsiderit s mojim hurka fela a dala sa viac spolocnosti lebo az po 2 rokoch denno denneho prechadzania sa vypatlany po celej nr mi doslo ze potrebujem spolocnost a prestat spadat do apatie a este pred tymto obdobim som skoncila emo sockovanie a kazdotyzdenne rozbijanie sa na borine a robenie blbosti.. Nie fuckt bolo to sialene a neadekvatne.. Ale keby som neni tam robim zas blbosti niekde inde ]]]
1. dospel som hlavne co sa tyka porozumeniu ludi,vztahov ako takych...robim menej omnoho menej chyb a pomaly zacinam mysliet aj viac pozitivnejsie ked chcem a ked si to vyzaduje situacia
2. dokazem byt viac socialnejsi ked chcem, pracovitejsi a asertivnejsi
3. dokoncil som jednu skolu, druhu nie a pracujem a pracujem aj na tomaby som pracovat nemusel
4. zmena nastala v zavislosti od okolnosti, su viac realistickejsie no trochu som sa zameral aj na veci nie az tak analyticky a hlbkovo co mi dalo iny uhol pohladu na konkretnu vec
5. vztahy sa ukoncili, som uz bezvztahovy a naucil som sa byt sam a mam z toho radost...viacmenej som takto spokojnejsi uz
6. naucilnsom sa pit kavu kazdodenne, jest viac dobrych jedal, aj pripravit si...a viac si vychutnat dobre vino ...
1.tranformacia z brutalneho krestana na totalneho ateistu
2.ani moc nie
3.vymenil som 6 zamestnani
4.nazory mam velmi kruteho charakteru , logika kritickeho myslenia na mieste(v cetne tejto vety)
5.stale ja sam ,sebe,si . som nezavisly muz
6. prestal som fajcit ,zacal kupovat chujovinky a setrim chechtáše
1. Myslim pozitivnejsie.
2. Mozno viac davam najavo ako sa citim.
3. Studujem to, co ma bavi.
4. Hadam su len rozumnejsie. Vseobecne smerovanie nemenili ale napr. som sa vela naucil o ludoch a menej im verim.
5. Zasnubil som sa
6. Odnaucil som sa jest a pit velmi nezdrave veci a citim sa ovela lepsie.
co ja vim sak ja furt chlastam no 5 rokov tak urcite som v tomto obdobi prisiel asi tak o 90% kamaratov o secky prachy o cely moj spolocensky zivot o par ludi co som poznal alebo to bola moja rodina lebo zomreli a o predstavu ze tento svet je celkom ok lebo proste neni ! o zdravie aj dost a dalej a dalej prichadzam o to iste cize nevim kolko to tu este potiahnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
2. som stále rovnaký
3. skončil som 3 roky na VŠ a pracujem sám pre seba, peniaze mi zarábajú peniaze
4. stále rovnaké na všetko
5. zomrela mi snúbenica a časom som sa znova zamiloval
6. chodím skoro spávať a ráno som čerstvý
postačujúce?
2. Som viac drzá ako som bola.
3. Prestúpila som na inú školu.
4. Podľa toho načo konkrétne
5. To sa asi nezmenilo
6. Asi tiež nijaká veľká zmena
1. dufam, ze uz nie som taky sebec, ako som bola, snazim sa mysliet aj na druhych viac.
3. skoncila som strednu a zacala som chodit na vysku, na ktoru som chcela, kde som stastna. uz rok aj dačo mam super brigadu v dobrej firme a stále strážievam deti, za tych 5 rokov som strazievala a este stale prilezitostne strazievam 5tim rodinam s ktorymi mam super vztah a tie deti lubenkam.
4. trochu som viac konzervativnejsia ohladom niektorych tem
5. už 4 a pol roka som so svojim priatelom,takze ziadna vyrazna zmena, rovnako stastna som a ešte viac.
6. viac sa staram o svoje zdravie a viac cvicim a viac jem .
2.Dávam život postupom času doporiadku
3.Večný študen (ale nie už na dlho ! )
4.Zmena priorít
5.Som sám už dlhšiu dobu (občas vyhovuje, občas nie)
6.Snažím sa myslieť menej na seba a viacej na iných (jáaj vlastne to robím celý život .... )
2. Zlenivenie hlavne
3. zacal som na VS sral na studium a teraz ma to kuse do zadku (ale aspon som znova objavil lasku k odboru co studujem)
4. dost nerozhodne, snazim sa mysliet pre a proti a na akej urovni su
5. Uz ich nedavam na tak vysoku uroven, snazim sa byt co najvolnejsi
6. Zacal som fajcit, zlenivel som
2. Som pokojnejšia, všetko si 2x rozmyslím pred tým, než sa do toho pustím, ale myslím, že som oveľa menej spontánna.
3. Myslela som, že výška nie je dôležitá, ale je, od septembra sa tam chystám.
4. Asi som zmenila komplet názor na všetko, jediné čo mi zostalo je to, že láska je najdôležitejšia, asi moja najväčšia zmena názoru sa udiala v tom, že som deti chcela a veľmi a teraz som presvedčená o tom, že deti nechcem a ani chcieť nebudem. A takisto som sa dosť hľadala v oblasti vierovyznania, prečítala som o tom veľa kníh a tak a zistila som, že takmer všetko je totálna blbosť, ustálila som si ohľadom tohto nejaký svetonázor a ten už nemením.
5. Konečne mám vo vzťahoch jasno, mám snúbenca a síce nikdy nehovor nikdy, myslím, že nám to bude klapať ešte hoooodne dlouho, chcem s ním kupovať byt a tak. Čo sa týka rodinných vzťahov tie dosť ochladli. A takisto je pre mňa dôležitý vzťah s mojou mačkou Pepsi. ... Mám pár kamošov, ale žiadne najlepšieho kamaráta, strašne veľa kamarátov ma sklamalo, tak už to nechávam tak voľne plynúť, ak príde nejaký dobrý do života, budem tomu len rada, ak nie nevadí. Mojím najlepším priateľom je môj snúbenec.
6. Posledné mesiace žijem zdravo 6 dní do týždňa a v nedeľu mám taký cheat day menší, úplne som vynechala alkohol a ak hej tak max. raz za 3-4 mesiace. Naopak sa otvorene priznávam, že v mojom živote je dôležitá istá zelená rastlinka a raz za čas sa uvoľním týmto spôsobom. Snažím sa byť aj viac poriadkumilovná a ohľaduplná k prírode (pozerám zloženie kozmetiky, potravín a snažím sa obmedzovať kúpu tých testovaných na zvieratách a potom výrobkov s palmovým olejom)
1. Zmeny v mysleni pochopila som ze mi vesmir da vsetko o co si poziadam a ze ironia je to najlepsie co mozem do svojho zivota pripustit. Ze nebrat sa vazne je fajn a ze urazat sa je smiesne odveci a zbytocne
2. No tak prestala som robit take prepate veci. Vlastne neprestela len ich je podstatne menej. Nebeham po vonku kradnut znacky v neonevej sukni vybuchom a uskami na hlave chvostom pripnutim na riti a neulietam si na yaoi tak velmi nelresviedcan vsetkych ze mam 3m penis a nepchan chlapcov mrkvy a dazdniky do riti.
3.v skole no stredna co k tomu povedat
4. Prestala som presvedcovat vsetkych ze moj nazor je naj a vsugerovavat im to do hlav. Zistila som ze milovat sa je vlastne fajn a ze asi ozaj nie som asexual ale len zdegenerovany mozog zaslepeny bezvyhradne do yaoi
5.neznan
6.prestala som outsiderit s mojim hurka fela a dala sa viac spolocnosti lebo az po 2 rokoch denno denneho prechadzania sa vypatlany po celej nr mi doslo ze potrebujem spolocnost a prestat spadat do apatie a este pred tymto obdobim som skoncila emo sockovanie a kazdotyzdenne rozbijanie sa na borine a robenie blbosti.. Nie fuckt bolo to sialene a neadekvatne.. Ale keby som neni tam robim zas blbosti niekde inde ]]]
2. dokazem byt viac socialnejsi ked chcem, pracovitejsi a asertivnejsi
3. dokoncil som jednu skolu, druhu nie a pracujem a pracujem aj na tomaby som pracovat nemusel
4. zmena nastala v zavislosti od okolnosti, su viac realistickejsie no trochu som sa zameral aj na veci nie az tak analyticky a hlbkovo co mi dalo iny uhol pohladu na konkretnu vec
5. vztahy sa ukoncili, som uz bezvztahovy a naucil som sa byt sam a mam z toho radost...viacmenej som takto spokojnejsi uz
6. naucilnsom sa pit kavu kazdodenne, jest viac dobrych jedal, aj pripravit si...a viac si vychutnat dobre vino ...
2.ani moc nie
3.vymenil som 6 zamestnani
4.nazory mam velmi kruteho charakteru , logika kritickeho myslenia na mieste(v cetne tejto vety)
5.stale ja sam ,sebe,si . som nezavisly muz
6. prestal som fajcit ,zacal kupovat chujovinky a setrim chechtáše
2. Mozno viac davam najavo ako sa citim.
3. Studujem to, co ma bavi.
4. Hadam su len rozumnejsie. Vseobecne smerovanie nemenili ale napr. som sa vela naucil o ludoch a menej im verim.
5. Zasnubil som sa
6. Odnaucil som sa jest a pit velmi nezdrave veci a citim sa ovela lepsie.