musis prejst mysou na tej hornej hrane panelu priatelov a ked sa ti zjavi paprčka, tak potiahnes.... ale je len velmi tenka ta hranica, asi tak pol milimetra od tej fb listy
alebo v tom friends paneli mas vpravo dole nastavenia - ozubene koliesko - na to klikni a mala by si tam mat moznost "show games", to si zapni, a potom ta hranica medzi jednotlivymi panelmi je taka vyraznejsia, tak si to posun, a potom tie hry vypni
vazne? ja to mam takto uz sto rokov.... ale sak vlastne je to fb, to nikdy nenastane stav, ze by mali uzavrety dokonceny dizajn, ktory maju vsetci.......
sice je mozne, ze isty cas som to tam nemala, lebo som to v case, ked to zaviedli, zrusila a nesledovala... ale som si myslela, ze to tam furt je, len to mam skryte...
@luc.ka Jou a čo mám ešte druhý fb tak tam mam uplne vzhľad čo nemá ešte asi nikto sám nechápem ak sa tam dostanem tak ti postnem fotku z neho uvidíš ano to je pravda že fb nikdy nebude mať ustálený vzhľad pre všetkých lebo kým ponahadzujú všetkým nové tak už je na svete další
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
akurat to "favorites" a "upravit" tam nemam, boze, zas sa bude daco menit... >
vazne? ja to mam takto uz sto rokov.... ale sak vlastne je to fb, to nikdy nenastane stav, ze by mali uzavrety dokonceny dizajn, ktory maju vsetci.......
Aspoň kedysi to tak bolo, neviem ako teraz...