hej spravila som chybu co uz stava, hlavne je ze som sa poucila a chcem aby sa aj ostatny poucili ...a vyslo ma to na velmi vela nechapem preco ale skoro na sto tisic
no bola to moja najvacsia somarina aku som spravila a vobec nanu niesom hrda to mi mozte verit ...ale tak ked sa dostanete do zlej partie vsetko sa moze stat...a verte ze takato skusenost vam vrati rozum len bohuzial sa mi mohol vratit uz predtym...
no ja som to tiez vtedy nezvladla ... a som bola v bezvedomi a viete co je vtedy najhorsie ze zistite kolko mate kamaratov a viete kolko ludi pri men ostalo nikto vsetci odisli prec ked dosla sanitka nikto tam somnou neostal ... to je na tom to najhorsie ked zistite ze ludia pred ktorymi ste sa hrali ze ste ako oni a chcete sa im podobat zalezi vam na nich a myslite si ze im zalezi na vas ...sa na vas v takejto situacii vykaslu...
@15 čosi podobné sa stalo u nás v podniku. Zvonku došli ožraté deti, jedna kočka odpadla, tak sme samozrejme zavolali záchranku (podotýkam, že MY-personál a nie kamoši volali RZP) a keď sanitka prišla, tak nebolo nikoho, kto by im povedal, čo všetko vypila
@16 ja som taka nikdy nebola to bola otazka jedneho vecera kedy som si povedela a tak preco si nevypijem snimi a potom to az takto zle skoncilo lebo som sa prestala ovladat...od vtedy alkohol nemusim ...a uz som aj pisala ze som sa od vtedyx strasne zmenila
@6 100 tacou? tomu sa mi nechce veriť, jedine ak by v tom boli 3ročné pokuty za nezaplatenie cca 200 korunového poplatku. Noc v nemocnici za primitívne vyšetrenie ta nemože výjsť na také nehorázne peniaze...
a hej moc piť sa neopltí ja som s tým mal iné "nepríjemné" skusenosti ale ked sa k tomu vraciam tak to zas bola nehorázna prdel...
eh o com? keby si nam objasnila za co platis tych sto litrov lebo to tu nikomu nelezie do hlavy. stihla si v tom bezvedomi rozbit polku nemocnice? poslali po troch rokoch ucet? ok kazdy sme sa asi spili do nemoty a mozno niekto aj skoncil v nemocnici ale silno pochybujem zeby nas to vyslo tak draho. ci to nejaka sukromna abo...? vysvetlenie prosime.
len tak na okraj kamoske sa to stalo tiez ked sme boli "male" deti a tiez skoncila v nemocnici a VYSLOVENE SI NESPOMINAM zeby hovorila nieco o nejakej ciastke ktoru musela zaplatit. ale my sme s nou teda ostali aj zavolali sanitku nie som hrda na to ze sme boli strieskane jak kravy ale na to ze ked bolo treba sme boli s nou a snazili sa pomoct
@27 a za co no to vobec netusim preco tak vela ... poznam kopu ludi ktory spravili takuto somarinu ako ja dokonca toho vypili este viac a vsetci museli nieco zaplatit ale vsetci museli platit tak patnasobne menej ako ja ja to vobec nechapem ...
a len taky maly dotaz vsetci co si myslite ze to za mna budu platit rodicia ste naomyle...oni to sice zaplatia ale ja poctivo brigadujem a uz som si aspon polovicu zarobila a nehodlam si to minut moji rodicia sice o tom este nevedia ale hned ako zarobim vsetko tak im tie peniaze vratim ...nepatrim medzi tie deti co si vsetko nechaju vybovovat od rodicov ...
@29 fakt netusim preco to bolo az tak vela ale platila som za : vyplach zaludka , vyjazd sanitky, za infuzku, za to ze tam celu noc niekto daval naman pozor , a co som sa dozvedela ze mi robili aj testy na drogy(ktore samozrejme boli zbytocne ale museli ich spravit) ale stale ked to pocitam to neije 100 ticsic ...ved hovorim vssetkych co poznam museli platit tak do dvacat je to vela ale urcite menej ako sto.... a tento zakon je len od noveho roka ...a patria pod neho len pripady co sa stali za poslednych 5 rokov ...
fuha cosi holka, to je riadna paka ze sto litrov..cosi , ale ono zas vedela by som o tom rozpravat , ako to je tam v "elite"..ale nikdy nie ze do bezvedomia, koncilo to iba nevinnou tykou
Mal som otravu alkoholom...a nesiel som do nemocnice prezil som to na pomarancoch, jablkach, vode...a cerstvom vzduchu....ale takto sa opit nieje najlepsi pocit
hmm tak to, ze sa na tebe pekne vysrali bolo od nich straaaasne mile...hmm tak a 100 litrov...myslim, ze ako vystraha vsetkym deckam to staci...a ludia co to je flasa vodky pre dnesne 13 rocne deti??? pomaly nic.tie decka su zvyknute uz na ine ozieracky.....doba sa meni...bohuzial mladez speje k horsiemu...co som si ja v 13 nedovolil sa dnes deje bezne (
no ono je to tých 100tisíc skôr také varovanie pre rodičov lebo dnešná mládež je na tom veľmi zle a keď už niekto toto schytáá tak si dobre zapamätá ako sa nabudúce zachová a rodičia budu svoje dieťa pekne buzerovať ale divím sa že po troch rokoch zrazu to došlo však pred troma rokmi toto ešte neplatilo.. nechápem jak možu do toho zahrnúť prípady čo sa stali ešte pred tým jak ten zákon platil, však to je choré... čo bolo, to bolo predsa, to teraz napriklad čisto teoreticky keď si teraz niekto hore vymyslí že napriklad pokuta za nepriputanie v aute bude 30tisííc tak všetkým čo to mali za posledné roky dojdú účty???
cítim z toho fakt straaašne velký odrb... toto si predsa nemôžu dovoliť keď sa schváli nejaký nový zákon tak predsa platí odvtedy kedy nadobudne platnosť čo je v tomto prípade od začiatku roka alebo kedy to bolo... pred troma rokmi taký zákon nebol tak ako si môžu dovoliť pýtať peniaze keď vtedy nič také neplatilo?? to mi nejako nejde do hlavy...
41@ 42 @ no verte mi ze ani mne to nejde do hlavy ... a je to pravda ze to je poucenie a to stymi rodicmi mozno to je pravda ale nie u mojich rodicov moji rodicia mi vdaka tomu veria este omnoho viac lebo vedia ze uz nic take nespravim ... ale fakt poznam kopu ludi co sa z toho absolutne nepoucili aj ked mali viac promile ako ja dostali ucet len okolo 16 tisic a vobec sa z toho nepoucili praveze piju stale a omnoho viac...ale to uz nieje normalne ked sa niekto neviem poucit zo svojich chyb...
coze ? 100tisic ?? to by ma uplne zabit mohli rodicia vzhladom na to kolko zarabaju
to je ocova asi polrocna vyplata nechapem ako ta to mohlo tolko vyst ja pijem tak od 14-15 tich a bol som par krat tak ozraty ze pre mna museli prist autom ale nic take vazne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Hm.. možno by to zacvakala poisťovňa
ale preháňať to s alkoholom sa neoplatí nielen kvôli prachom
a co si vsetko popila?teda ak si na to spominas..
Len neviem do koľkých rokov to budeš rodičom splácať
to bola asi litrova flasa,vsak?..no ja som pred niekolkymi mesiacmi vypila pol litra vodky a bolo mi zle..ale po litri by ma slusne povedane drblo..
hm..ale stale mi nejde do hlavy ta nadmerna ciastka za prvu pomoc,pri otrave alkoholom..
To si pockali kym sa nieco nakopi alebo co? Nebola to nejaka pazdratska ojebavacia nemocnica?
A jo, fakt doverne poznam ten pocit ked sa strieskam do bezvedomia a je to nic moc
a hej moc piť sa neopltí ja som s tým mal iné "nepríjemné" skusenosti ale ked sa k tomu vraciam tak to zas bola nehorázna prdel...
len tak na okraj kamoske sa to stalo tiez ked sme boli "male" deti a tiez skoncila v nemocnici a VYSLOVENE SI NESPOMINAM zeby hovorila nieco o nejakej ciastke ktoru musela zaplatit. ale my sme s nou teda ostali aj zavolali sanitku nie som hrda na to ze sme boli strieskane jak kravy ale na to ze ked bolo treba sme boli s nou a snazili sa pomoct
..ale ze az o 3 roky ucet ? jezis
ul len sa opit ale nie do otravy
to je ocova asi polrocna vyplata nechapem ako ta to mohlo tolko vyst ja pijem tak od 14-15 tich a bol som par krat tak ozraty ze pre mna museli prist autom ale nic take vazne...