cau... nevedel by mi tu niekto prosim poradit , aky je vhodny program (nie plateny, nie moviemaker) na lepsiu upravu videa (hlavne zostrih , pridavanie hudby a obrazkov , nadpisy ...)
vdaka za odpovede
@lacius dakujem ale sony vegas si musim kupit asi ? chcem sa ta este spytat .. mam novy notebook s W8.1 . Nebude vadit ked si ten program stiahnem len tak niekde z netu napr. softmania.sk ?
No ja som si ho nekupil Preco by to malo vadit? Kazdy program, hra, film moze obsahovat nejaky skodlivy virus, preto je dobre stahovat z overenych stranok.
To čo si napísal sa dá robiť aj v nechcenó Movie makery. Ostatné čo poznám sú platené. Ale ak chceš "nakúpiť" na internete, tak ja odporúčam Camtasia studio 8. Je to dobre graficky spracované, nie je tam milión tlačidiel, čiže sa v tom dá vyznať a zvláda toho veľa.
@cobra nie ze by sa to v camtasii nedalo ale ta je primarne urcena na tvorbu a natacanie webinarov, elektronickych manualov cize hlavne natacanie toho co sa deje na obrazovke. navyse nejsom si uplne isty ci by to vedel cracknut
@cobra je to jej hlavna funkcia a na to je primarne zamerana..
Camtasia Studio are software suites, created and published by TechSmith, for creating video tutorials and presentations directly via screencast, or via a direct recording plug-in to Microsoft PowerPoint.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Camtasia Studio are software suites, created and published by TechSmith, for creating video tutorials and presentations directly via screencast, or via a direct recording plug-in to Microsoft PowerPoint.