Kamarátka ma poprosila, aby som jej pomohla upraviť stravu, lebo ide skúsiť MMA. Povedala som jej, že sa niečo pokúsim vymyslieť. Myslela som, že niečo nájdem na posilka.tv, ale nič tam nebolo. Potrebuje niečo na spevňovanie postavy. Nevedeli by ste mi ni
Tak konkrétne na MMA je plno ľudí čo jej pomôže. Určite viac ako ty, keďže veľa o tom nevieš. Preto ma aj prekvapuje prečo jej máš stravu upravovať ty. Ak sa nebude stravovať nonstop v McDonalde a pridá trochu väčší príjem bielkovín atď. Postava sa jej určite spevní.
Čiže ja ti poradím hlavný problém väčšiny ľudí. Väčšina ľudí to spraví tak že začnú cvičiť + držať diétu kde si vštko zakazujú až je z toho ľuďom úzko. A potom sa na to do mesiaca vyserú. Nech si jedálniček upraví radšej mierne a nič extra si tam nezakazuje a výsledky sa aj tak dostavia.
@meksoner pravda. Inak k tým ženám ti to napíšem asi takto. Sú ženy čo tam idú len kvôli postave, prípadne aby vedeli nejakú sebeobranu. A tie čo to robia aj súťažne tak to sú podľa mňa (a teraz aby som náhodou niekoho neurazil) často baby s viac menej mužským správaním. Vo veľa ohľadoch sa jednoducho správajú ako muži. Sú to také dominantnejšie, drzé, tvrdé povahy Čiže asi tak by som to povedal
@semhamforas kvoli postave? však tu si viac než sdokonalí napríklad yógou a protom bude mať krásny vnútorný svet, a nemusí sa báť, že jej chrupavka v nose prepichne mozog lol
@meksoner myslím že na yoge toho vela navytvaruješ no na takom crossfite napr hej. Ale to som písal len príklad. Ale tak vieš, každý šport ti môže priniesť nejaké to zranenie, to k tomu patrí, no na sparringoch a klasických tréningoch sa nestáva aby si niekto zlomil nos čo chrupavku v ňom.
@semhamforas no v @9 pises ze by si ich nazyval hocicim len nie magormi, tak ja som dal, ze my ho nazyvame macko usko ale hej viem, tak...je to tak s tymi usami
@meksoner ja som sa venoval, lebo ma to bavilo a ne preto aby som bol nejake zvieratko. Proste dobre odreagovanie sa poriadne s nekym vymlatit, az na otrasy mozgu a nejake trzne rany no . Teraz uz neni cas @semhamforas no pri MMA sa aj pri sparingoch stavaju obcas zranenia a to som chodil s normalnymi ludmi ale proste sa prihodi...
@bress sa väčšinou nestáva tak. Ono je jasné že občas sa dačo stane. Už len preto že každý je inak odolný. Tak ale zlomený nos nie je žiadna katastrofa. Len si to treba načasovať tak, aby si nebol potom chorý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Čiže ja ti poradím hlavný problém väčšiny ľudí. Väčšina ľudí to spraví tak že začnú cvičiť + držať diétu kde si vštko zakazujú až je z toho ľuďom úzko. A potom sa na to do mesiaca vyserú. Nech si jedálniček upraví radšej mierne a nič extra si tam nezakazuje a výsledky sa aj tak dostavia.
@boloabude
Ale inak nechápem svoje zapojenie do tvojho príspevku
@semhamforas no pri MMA sa aj pri sparingoch stavaju obcas zranenia a to som chodil s normalnymi ludmi ale proste sa prihodi...