som alergická na šuchotanie igelitiek, na to ako sa blbo nosia a zarezávajú do ruky, preto mám vždy po ruke plátenú tašku, s ktorou sa necítim tak debilne
platenky sa netrhaju, su priedusne a daju sa mi na pleci nosit, a maju dlhsiu zivotnost cize mi staci jedna dookola. ale hlavne, na mojej oblubenej je Hagia Sophia ♥
mne sa všetko zmestí do ruksaku alebo do tašky,ktorú mám so sebou..a aj keď sa nezmestí,tak sa proste nejako zmestí
ale nie som fanúšička igelitiek (keď sa zamyslím,tak to je aké čudné slovo..že igelitka) a je mi trápne chodiť s igelitkami
Tak väčšinou vlastný batoh na chrbte, prípadne tzv. poľná taška cez plece. Keď to tam proste nemá ako vojsť, tak beriem igelitku, ktorú potom využívam namiesto igelitových vriec do koša.
ja mám takú k s pekným vzorom ktorá sa dá poskladať do miniatúrnej veľkosti a dobre sa nosí v kabelke nezavadzia a tak....a tá asi spadá do kategórie plátené.
3v1 - chránim životné prostredie, oveľa lepšie to vyzerá a k tomu ešte nemusím vždy kupovať igelitku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
raz si v jednej obuvi mysleli, že odchádzam bez platenia, lebo som niesla krabicu s topánkami v rukách a nie v ich igelitke.
ale nie som fanúšička igelitiek (keď sa zamyslím,tak to je aké čudné slovo..že igelitka) a je mi trápne chodiť s igelitkami
...igelitky sú nechutné. naozaj. je to síce môj subjektívny názor, ale sú. od slova počínajúc - nikde nekončiac.
tak pekne lepím tú starú lepiacou páskou priesvitnou, a komu se nelíbí tak ať mi lofas políbí
vzdy
!
3v1 - chránim životné prostredie, oveľa lepšie to vyzerá a k tomu ešte nemusím vždy kupovať igelitku