Ja som všetkými 10 za to, že EMO je to najlepšie, čo na Slovensko za posledných 10 rokov prišlo.... EMO ľudkovia sú v pohode, milí.... Ja nemám žiadne problémy s ničím, čo s týmto štýlom súvisí. A že máme občas depky ? A čo ? Aspoň vieme prejaviť emócie.
jasne, som obmedzena, lebo nedokazem pochopit bandu deciek, ktore si cesu ofinu cez pol ksichtu, chcu byt ini a preto vyzeraju vsetci rovnako a (ci chces, ci nechces) navzdy sa s nimi bude spajat sebaposkodzovanie... nemyslim si, ze musim byt emo, ked sa chcem na zivot pozerat z ineho uhla, byt uprimna, ci prejavovat svoje emocie, alebo dokonca mat depku... och boze som tak obmedzena...
Ale prosim ta, som zvedava, ci budes EMO aj ked budes mat 30 rokov. Alebo ked bude EMO out. Je to len blba moda, ktora prisla a dufam, ze coskoro odide.
Ak som spravne pochopil 8. prispevok, tak to myslela na EMO svet, nie na svet vseobecne, takze v tom pripade netvrdi, ze ona svet pozna a vy nie, ale mozno sa mylim...
A k teme som sa uz vyjadril tusim inde, EMO je len modna vlna, na ktorej si niekto dobre plni vacky, ako prisiel, tak odide a nikto si nan uz nespomenie
No ja neviem čo sa furt stažujete, bud ja bývam až v takej diere že až...alebo neviem čo ale ja emáka stretnem nanajvýš 2 krát do mesiaca niekde v meste, a v škole som nijakého ešte nestretla tak neviem.............
mna to EMO vobec netrapi.....nech si tu ofinu cesu.....nech su v ciernom ci cervenom.....nech robia co chcu......takisto respektujem emakov, ako aj metlakov a hip-hoperov, napriek tomu, ze niektore tieto sub-kultury nemusim.....ale proste su tak ich vsetkych respektujem a nemarnim cas tym aby som zdrbal kazde EMO, ktore stretnem.
aj ti, co nie su EMO vedia nieco citit a prejavovat emocie. A ty to tiez budes vediet aj bez toho, aby si bola EMO, pretoze pochybujem, ze nim zostanes aj ked si uz ani len ostatni nespomenu, co to vlastne EMO je.
Moj nazor : to ze su to ludia mili, to je pravda...Ako mam kamaratov aj "hiphoperov" a podobne vtakoviny, a to su ludia s inym myslenim. Dost ma zarazil ich pohlad na dievcata. Beru ich ako caje ktore treba otrtkat a odhodit. Alebo ich povrchnost nad ostatnými. To ze ja som KIng, traste sa. mozem jebat siltovkarov posranych. To ze je to moda, aj to je pravda....ale vobec mi to nevadi. Ja mam rad oblecenie tohto stylu, tak aspon nemusim cez pol slovenska zhanat mrkvy ... ked ich mam v kazdom obchode.
Naopak, nikde inde nenájdete tak veľa úprimných, priamych a zo života sa tešiacich ľudí, ako tu.
hej? a bola si niekedy v nejakom kresťanskom spolku? haa? no bola?
nepozriem si tvoju webku, lebo by som ti tým zvýšila tajné číslo ( ) ale naozaj by ma zaujímalo, koľko máš rokov... viem si síce typnúť...
a emáci sú pre mňa slepá masa bez názoru, ostatne ako všetky tieto popové trendy, preto ich tak nenávidím.
jo a citujem jednu emáčku od nás zo školy, na záchode sa sťažovala: ja by som si chcela kúpiť nové nohavice, ale keď jedny čierne už mám a načo mi budú druhé. ale aj červené už mám. ale chcem nové nohavice... pomyslela som si, keby si neni tupé emo, tak si kúpiš zelené alebo žlté alebo fialové, ako všetky dievčence tu v trnave a nesťažuješ si! tak!
môj názor na EMO je taký že emocie prejavovali ludia aj predtým a zato neboli EMO a podla mna im to ani nechýbalo,,, a nehovorím že EMOvia niesú milí ale ved milí môže byť aj HIP HOPer aj metlak takže neni o čom
a mini OTÁZOČKA na autorku čím sa potom podla teba EMO odlišujú od ostatných?? lebo newem ako to berieš ty,,, alebo som teda na to neprišla,,, ved ked mám depky aj tak stále nemusím byť EMO a ked si teda neubližujú tak o čom to je??
A PODLA MNA KED CHCE NIEKTO VYJADRIŤ SVOJ NÁZOR NEMUSÍ BYŤ OBMEDZENÝ!!! a to len kôli tomu že sa nezhoduje s mojim názorom !!!
podľa mňa si to napísala pekne, ja nemám proti emu nič, dokonca sa mi aj celkom páči...nemám rada keď niekto škatulkuje ľudí podľa toho, aký štýl majú...to je každého vec diki
to s tym radovanim sa zo zivota, sudenim a poznanim sveta sa mi dost paci nikomu neberiem pravo na vyjadrenie svojich emocii ale co ma emo...toto EMO ktore vidam kazdy den na ulici v podobe trinastiek s ruzovymi vlasmi spolocne s ozajstnymi emociami to netusim
a preco vobec stale zakladate diskusie na temu ci je to in alebo out? bavi vas sa stale hadat ked musite vediet ze tristvrtina nazorov bude negativna? nevnucujte sa
Emo je urcite out jedna moja byvala kamoska sa stala Emo... som sa s nou prestala kamaratit... a si reze zily a nosi furt na ruke dajake potitka, zeby jej to nikto nevidel :/
Inak vy hateri ste spravili z EMA senzaciu ....ono by vam mohlo svitnut ze aj zla reklama je reklama ....takze keby ste konecne prestali picovat stale do EMA, tak by to nebolo spomenute hadam v kazdej diskusii....ale som rad, varte sa vo vlastnej stave aj s úrokmi
Takze ja si osobne myslim,že Emo je presne thaky istý štýl ako už hip hop alebo metal či punk.Proste je to životný štýl ....Emo su podla mna anj ludia.....theda aspon wacsina,nehoworim o tom,ze daky metalista nemoze byt super,ae to je len moj nazor,aa ako kazdy wete,kazdy ma swoj nazor,aa nikto mu ho nemoze wziat.A plss nepiste tu thake p.....ze emo ludia sa rezu,ze nosia ofinu cez oko,cierne vlasy.....aaa že emo maju nejake prawidlaa....to nie je wobec thaq...emo nemá žiadne prawidla...napr.ze ked xes byt emo bud pravy,bud homosexual,ked niesi homosexual bud bi.,ked nie si ani to tak to predstieraj,pouzivaj ocne linkyy aa thaq dalej...aa inaq emo su proti samovrazdam,..mno nwm ci niektori pochopite....
Aké EMO? Žiadne emo neexisuje. Je len pár detí a väčších detí,ktorí si raz povedali budem emo,lebo mám rada čiernu,lebo chcem byť iná,lebo chcem byť zaujímavá,lebo šak My chemical romance sú super.
To všetko,čo viete o emo sú len obyčajné naučené vety stiahnuté z nejakých stránok.
A stále sa obhajujete tým istým. Aj ja prejavujem emócie a ako čo teraz? Mám rada čiernu a som obšas smutná a čo teraz? Som emo? Veď vy vôbec neviete o čom hovoríte. V čom si iná ako ten,ktorý nie je emo? V tom ako sa obliekaš?
tysha .....ano ??? picoviny trepes. Nikto nevie co EMO je ....ale vies ty o com su ine styly ?? Napriklad ty ked si smutna tak sa uz ohanas ze ci musis byt EMO...ked som ja stastny tak zas musim byt punker ? Ked si dam culty musim byt metlak ?? kurva ludia, sudite iba podla pouciek.
EMO je proste niečo, čo nepochopíte, kým tým nie ste.... Póza ? Samovražda ? Ale chodte dakam ! A s tými psychycky narušenými, to bolo dobré EMO je super štýl, a emoboy 112 ma úplne pravdu, to je aj o radosti, nielen o smútku.... A s tými emóciami - každý všetko prežívame inak, ale mi emáci sme citlivejší a všetko si viac vážime, každý úsmev a tak.... A zdá sa mi trochu sprosté, že dakto, čo ani netuší čo to je to EMO za svet, trepe také somariny.
modny vystrelok nic viac... kedysi styl dospelych ludi, dnes traposiny soplivych deti ktore nevedia co so sebou. nikto nevie vysvetlit co to emo je, vsetci sa len emociami ohanaju... ja som velmi citlivy clovek... to znamena ze som emo? vysmech. idem si kupit conversy a paskovane tricko za oteckove peniazky, namalovat sa a ucesat sa aby som jak buzik vyzeral. ze to o tom nie je? nemusi byt... ale pozrite sa do zrkadla a potom hovorte. je to uz fakt trapne ako sa vsetci tvarite ze viete co to je, ze vsetci okrem vas su pozeri, ze vy ste pocuvali my chemical romance este predtym nez boli slavni, ze vy ste pravy emo a ostatni sa na to len hraju. sa uvedomte konecne... musim sa smiat ked vas stretam na ulici. proti skutocnemu emu nemam nic... ale vy ste vazne na smiech
noo ale to nemozes povedať , neni tvoja vec kto j aky styl , niekto je hop-trap a vadi ti to , na svete este nevymreli pravy emaci , ked ty stretavas len pozerou neznamená ze originali uz niesu
ale je moja vec co mi je smiesne a co nie. ty si urcite ten original pravy nefalsovany emak. urcite vyznavas emo uz od detskych cias. urcite ked mas v profile ze pocuvas punk-rock. to uz svedci o vsetkom. vies ze punk-rock je prave proti takym ako ty? ...ale to uz odbocujem, prepac. k teme... kebyze nevypukne emo osial tak ani nevies ze nejake emo niekedy existovalo
EMO je len módna vlna, ktorou sa nechalo ovplyvnit mnoho mladych ludi, ktory nemaju doma co robit len si češú ofinky a plačú nad tym ako sa testuje kozmetika na zvieratach....ty dievca nevies co hovoris, ked trepes ze vy "emaci" mate iny pohlad na svet!!!KAZDY ma iny pohlad na svet.. a som zvedava co sa s vami stane ked uz EMO opusti Slovensko...mozno sa uz uvedomite a budete NORMALNI!!!!!!!!!!
57...jedna otazka...predtym nez doslo emo na slovensko ste vy emaci neboli tak citlivy ako teraz??pises ze vy si vazite kazdy usmev viac...ale vazili ste si ho aj pred tym ked nebolo emo este IN??...len to prislo..a ste si povedali "ach toto je dobreee,teraz budem citlivejsia??"nechapem vas...
Punkhart: magor, ale ked ti nieco vadi tak to chod vykrikovať z okna alebo na ulicu ale tu to nikoho netrápi, a preco by som nemohol pocuvat aj punk-rock je moja vec co pocuvam , niesom pozer ktorý stale pocuva iba emo , ja pocuvam to co sa mi paci
Rorushenka: to sa nejako to slovensko meni k blbsiemu , uz kazdeho trápi co robi druhy a kto je aky , to neni náhodou nasa vec , mi sa ti neserieme do riti ?????
podla mna je Emo hlavne o style. ziletkami sa dnes reze, kde, kto. ako kazdy styl ma svoje plusi a minusi. nechapem co tu poniektori tento styl odsudzuju. je kazdeho osobne vec co nosi a ako sa oblieka. aj sk8 styl dnes nosi kopec ludi a vobec nemaju sk8 a ani nevedia sk8 jazdit. a ze Emo je zalezitos deti- no poznam Emo, co maju aj cez dvacat rokou. ale vecsinu kritickich komentarou tu pisali "deti" takze tu kritiku beriem z rezervou. ozaj "milujem" ludi, hlavne okolo 18 rokou, co indu filozofovat a rozoberat veci o ktorich nemaju ani paru. alebo len ziju v iluzii ze oni vsetko vedia a len ten ich nazor je ten spravny. zial na slovensku este zije kopec obmedzenich, zakomplexovanich ludi. ved nieje nic jednoduchsie ako z vlastnych- ci uz psychickich,vztahovych, povahovich alebo inich vlastnych problemou obvinovat inich. ved to "oni" za vsetko zle mozu, ze?! ze meska autobus do skoly,za zle znamki v skole, za zle pocasie, za euro a kopec dalsich veci
...ale nech je každý to ,čo chce byť... čo sa mu páči.. sloboda rozhodnutia... neriešim až pokým to niekomu nebude ubližovať...
ale si myslím že "emo hudba" nie je ničím výrazne odlíšená od niektorej inej..na základe čoho poviete ,áno toto je čisté emo?? ..skôr len pretransformované iné štýly...
..a práve preto si myslím, že to je len výstrelok doby...
zrazu to začalo byť moderné a ľudia v mladom veku, ktorí hľadajú svoju cestu sa pridali aby boli IN... som zvedavá koľko to ešte "ževraj" módne bude...
a na margo toho, že sú smutní.. áno som sa stretla s takými ľuďmi čo tvrdia že majú problémy... a viac ako ostatní... sebapoškodzovanie taktiež...
a v konečnej miere si myslím, že toto k EMO vôbec nepatrí, čo dnes z neho ľudia spravili...ako ho prekrútili... ako ho neskutočne skomerčnili...a z toho sa odvíjajú aj dalšie veci prečo sa niektoré skupiny "zrazu" označujú že EMO...
mne sa paci emo styl aj ho davam na seba..preco nie??mne sa to paci a komu to vadi nech sa proste nepozera..nerezem sa ani nemam depky..kamosi hovoria ze som maxi pozitivny clovek...ked idem v eline sama si robim srandu z emo najme ked vedla mna su take 13rocne smutne do zeme pozerajuce emogirls a hudba je tiez podla mna super ale preco sa obmedzovat len na jeden styl??pocuvam vsetko podla nalady..bola by som blba keby som sa obmedzovala len na jeden styl a pritom prichadzala o ostatnu super hudbu...
nie som pozerka ale v poho ked si to myslis nevadi mi to je to tvoj nazor...ja som proste clovek otvoreny vsetkemu a odmietam sa obmedzovat..mam svoj smer ktory mi je najblizsi co je emo ale nevidim dovod preco sa nezaoberat aj inym..podla mna by som okradala...ale jasne kazdy ma na to iny pohlad a je to uplne normalne...
co je blbost? emo? ved minimalne 4 ludom si to povedal ze su pozeri... nie je to nahodou pozerstvo? ja viem ze to hovorim ja... a preto chcem na to tvoj nazor pocut
Punkhart: ja pozer nie som , ked ti niekto povie ze nieje tak u teba to znamená ze je ? aha no ja ta mam vies kde , nemusím u nikomu nic dokazovať viem co som a som na to hrdy ......niesom POZER otravuj niekoho iného svojimi blbymi názormi
Emoboy112 :presne pretoto a pre tvoje hlupe reakcie je to na sr ako to je..ludia dvoj roznych presvedceni sa nedokazu spolu normalne bavit lebo vzdy jeden z nich je debil (pisem ako si myslim a za nic sa neospravedlnujem!!!)ked nechces rozvijat tuto temu za 1.preco stale odpisujes a za 2.ked nevies obhajit svoj nazor tak sa strc...(jasne tvoja odpoved bude ze vies ale nechces lenze tak reaguju deti v skolke a o tom nieco viem bo mam 4rocne sestry ktore tam prave chodia
Emoboy112:a este som sa chcela spytat na zaklade coho vies povedat ze som pozerka??lebo si robim srandu z 13rocnych do zeme smutne hladiacich emogirls?mno ked ich je najmenej 5 a vsetky su straaaasne smutne tak to asi nebude naozaj pravda ale poza a nevidim dovod preco si z takych ludi nerobit srandu...a to ze pocuvam roznu hudbu??ty snad nepocuvas iny styl ako emo???toto su vlastne jedine dve veci ktore som zverejnila tak na zaklde ktorej z tychto si odvodil ze som pozerka???
otazka emo je vzdy a vsade najdiskutovanejsa tema dpc taq dam aj svoj nazor.je pravda ze emo hned ovladlo SR.zacalo to blavou,odtial sa rozsirilo do blizkeho okolia,hned vsetci mali ofiny,cerne vlasy,naschval dorezane ruky...ale to neboli ti pravi emaci..nie..a hned tu bola bitka o tom kto je pozer a kto je pravy emak..ale kto je to alebo co je to emak??kazdy ma to vlastni nazor..pre mna su to tiez ludia,a aj keby boli nwm co bez problemov by som sa s nimi bavila.nechapem co seci robia rozidely a hlavne ze tot hop a punk sa furt nenavidi..dpc a preco?wed kazdemu sa lubi neco ine keby sa seckym lubilo to iste kde by sme boli??ano presne tam v pici
taqze nehajme emo emom punk punkom hop hopom a ostatne styli taq nech si ja kazdy to co sce on.bye
101: punk a hiphop su si velmi podobne... obidve su undergroundove poulicne styly. lenze teraz sa hop opici po amerike a kazdy chce byt najvecsi neger (s prepacenim). hiphop je o inom... o tom istom ako punk. ale ked sa 13 rocne deti chcu hadat, nech sa hadaju. mne hop nevadi, aj ho pocuvam (ale len ten stary, kedy to o niecom bolo). no a este k teme aby som neodbacal... emo mi ako styl tiez nevadi... len mi su strasne smiesne tieto individua ktore sa tvaria ako najvecsi emaci
Shinura: sak sa pozri na seba moja , ty si na úrovni skolkara , a ajtak ja nemám potrebu nieco ti tu dokazovať , no emo je hlavne o tej hudbu a ked tu hudbu nepocuvas tak co si.....
Punkhart : ja som ti nadával len preto ze si mierne naštval s tymi nablblimi názormi na mna, ja sa tu nejako nenechám urazat ze som pozer a take blbosti , ja som na to to citlivý ked ma tak niekto nazve
mas pravdu nahodof EMO je nieco super.. ludia vobec nesu falosni ako ostatny.. a nvm co setkym vadi na vyzore.. je to take iste ako ked je styl a´la hip-hop:nohavice aj triko velkost XXL a rovny silt.. tak aj emacikovia maju cierne vlasy a setko okolo.. aspon keby ste na emo nekydali.. ved my na vas tez nenadavame ani nic.. majte svoj nazor a styl a my mame svoj!!!!!!
emoboy112:neviem, kto tu nepocuva emo, ale ja urcite a strasne sa mi paci, ale zato, ze pocuvam aj inu hudbu nemusim byt skolkarka.Nepisal si tu nahodou aj ty ze pocuvas punkrock???
A btw, emo nie je len o hudbe, takze neviem kto je tu pozer
paci sa mi ako fuckujes ludi ked ti polozia otazku na ktoru nevies odpovedat napr si mi neodpovedal preco som pozerka??a preco ty nie si???mna to len zaujima...a staram sa o seba inak by som nevyzerala tak dobre a nebola taka mudra
Súhlasím s prvými príspevkami (Keuska, Rmnb) ((ostatné som preskočila, nič v zlom, ale je ich vyše 100 , načo sa škatuľkovať, len aby si niekam patrila, lebo vieš prejavovať emócie a tešiť sa zo života? To druhé viem, hoci mám i zlé dni, ale tak kto ich nemá? S tým prvým mám niekedy problém...
...ale je to naozaj dôvod, prečo nie som EMO ani ma neláka ním byť? Nie, dôvodom je, že sa cítim dobre taká, aká som, sama so sebou, bez ofiny (vždy mi zavadzala, vychutnávam si to bez nej), slobodná vo výbere farby oblečenia a podobne .
Môj názor na EMO? Či je IN alebo OUT? Podľa toho, čo do takých kategórií radíš. Ja mám tento štýl približne rovnako na háku ako všetky ostatné. Neodsudzujem ho, iba nechápem... no v zásade neriešim.
punkhart : ver tomu ze tu tycku hodim ked si este raz pozrem tvoj album. A to ze sa so mnou nebavis to mam srdecne v pecku, Skratka nadavas na nieco co mam rad tak aj mna sa to tyka. A len tak anyway, porovnavat hiphop s punkom je ako porovnavat maslo s lavicou ...Nic proti punku nemam, mam vela kamaratov podobnych tebe, ale oni respektuju ine styly a nenadavaju na ne ako ty. Keep smile on Ur face dear punkhart. Peace
Flamerage:nie ale uz som sa tak smiala na tych odpovediach ze som nemohla odolat musela som tresknut nieco co by sa vyrovnalo inteligencii niektoreho okolia
Flamerage: punk aj hiphop je underground. porovnavam stary dobry old school punk a taky isty hip hop. a ver ze toho maju spolocne ovela viac ako si myslis. nemyslim hudbu ani obliekanie ale zivotny postoj. o tom to je. o tom su vsetky styly. novy punk (ze vraj neopunk ha ) aj hop uz nestoja za nic. no a predsa som niekolkokrat napisal ze emo ako styl mi nevadi. ani nanho nenadavam. len mi vadia ti ludia, najvecsi emaci co sa tu hovadia... vlastne mi nevadia, len sa na nich dobre zabavam
133. ja vjem odkedy je EMO myslim to tak ze o rok z tisic ludi ktori su etraz ohromn EMO ich zostane ani nje 100 dokopy a potom tych blbeckov prestane bavit nadavt na EMO a pod.
heh to akoze so mnou???...tak ale je to prawda..a podla mna seci co sem chodia kydat na emo,len zawidia inak by ssem nechodili...mne ked sa nieco nepaci tak to neriesim
Mno ja osobne si myslim, že emo je len moda, lebo ja som fakt dost citlivy človek a to nejsom ani EMO...prosto je to len zasterka pre nejake slabosti...človek sa nevie tak vysporiadat zo svetom ako iny tak si našiel super zamienku že EMO...ako nehnevajte sa....kamarat je emo a par krat som mu našla jazvy na ruke a odvtedy mu pozeram ruky a ked sa mi tam niečo nepači tak začnem kričať ako nepričetna... kolko deciek sa tak zabilo...je to niečo ako tie male deti ked skakali z okien lebo ked lietal pokemon v rozpravke mysleli si že aj oni.. prostooo modna vlna..ktora tak ako prišla tak aj odplava.... a zatial sa shopy nabalia na botach, rukavicach atd....tot vše..kdyby neco tak sukromna postaaa...
ja oslobne si myslim že pre niekoho je EMO len módna vlna ale pre inych je to ich život. pre mna osobne je to moj život! čo robili nejaky keď bola modna vlha len hip hop? nejaky sa skrývali za veľkých hp-hoperov ktorýb uznávali hip hop už pár rokov....ale iný vtedý prejavovaly svoje city a emocie........a k tomu s tým rezním....to simyslia len uplny magory a LADYMONA ked sa tvoj kamarat reze len koli tomu ze je EMO tak mu odkaž že je úplny debil......ale ked príde nejaká mová prevás modna vlna napr. nejake disko alebo cauntry tak sa stane 1 z nich a bude sa len za nich skrývať..............ale my zo srdca verný svojmu štýlu EMO alebo HIP-HOP (pomiertorý íny) ostaneme tým čím sme boli už vážne dlho
Co je pre mna emo a ci je in alebo out? Podla toho kolko ludi sa na to dalo, tak je to in, no postupom casu to urcite prejde... klasika, co povedalo uz aj vela ludi - modna vlna. Este si pamatam, ako som si zbierala pokemonov, nalepky do albumu... Alebo ako bola vlna ze sa hrali "kiny" ci ako sa to povie...
Co je pre mna Emo? emo je pre mna len kalenie slovenskeho jazyka slovickami ako "shracqo", "WeSely" a pod... Velke vlasy ako po vopchani prstom do zastrcky a vlastne len to ist s modou... Mne je jedno, nech sa ludia obliekaju ako chcu, nech pocuvaju co chcu, ale ak sa kvoli tomu budu pachat samovrazdy, a bude sa s tym spajat sebaposkodzovanie, depresie a pod., nikdy to nebude nieco, co by som podporovala.
Vsetko pride a odide, rodicia emo-nastrocnych budu moc opat kludne spavat s vedomim, ze ich dieta prave nesedi v izbe a nerozmysla nad tym, ci si vezme radsej prasky, alebo si prereze zily... Lebo tento pocit vo mne slovicko "emo" vyvolava... A mozu za to ludia, ktori to robia, inac by sa to s emom nespajalo.
no podla mna je emo in! a vzdy bude a s tym ze je to hovadina ze si podretavaju zily a chcu spachat samovrazdu mas uplnu pravdu konecne nedko kto chape emo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
143 komentov
Musis sa radit do nejakej skatulky a spravat sa podla toho ?
nezda sa ti to povrchne a trapne ?
podla profilu sa mi zda ze ano.. ..
3.polovica tych co o nich vravis su..scene!!!
ty si odsudila inych ludi za to ze nechapu EMO a teraz hovoris ze my sudit nemozme?
a len tak mimochodom, poznam ho a myslim si ze v celku dobre
najhorsie za 15 rokov na Slovensku
A k teme som sa uz vyjadril tusim inde, EMO je len modna vlna, na ktorej si niekto dobre plni vacky, ako prisiel, tak odide a nikto si nan uz nespomenie
mna to EMO vobec netrapi.....nech si tu ofinu cesu.....nech su v ciernom ci cervenom.....nech robia co chcu......takisto respektujem emakov, ako aj metlakov a hip-hoperov, napriek tomu, ze niektore tieto sub-kultury nemusim.....ale proste su tak ich vsetkych respektujem a nemarnim cas tym aby som zdrbal kazde EMO, ktore stretnem.
a len dodam svoju teoriu: dnes je in ked si out, preto musis byt ouz aby si bol in....
btw EMO bolo fajn tak v 80.rokoch kedy vzniklo...teraz uz tazko najdes praveho emaka ci emacku...
dobre, teraz k veci: zopakujem uz neviem po kolkaty krat ze emo je len nieco urcene na dobry zarobok...
za 10 rokov, aj skorej pride nieco ine uz bude in to, mile deticky nic sa neda robit
EMO uz je gyc.
hej? a bola si niekedy v nejakom kresťanskom spolku? haa? no bola?
nepozriem si tvoju webku, lebo by som ti tým zvýšila tajné číslo ( ) ale naozaj by ma zaujímalo, koľko máš rokov... viem si síce typnúť...
a emáci sú pre mňa slepá masa bez názoru, ostatne ako všetky tieto popové trendy, preto ich tak nenávidím.
jo a citujem jednu emáčku od nás zo školy, na záchode sa sťažovala: ja by som si chcela kúpiť nové nohavice, ale keď jedny čierne už mám a načo mi budú druhé. ale aj červené už mám. ale chcem nové nohavice... pomyslela som si, keby si neni tupé emo, tak si kúpiš zelené alebo žlté alebo fialové, ako všetky dievčence tu v trnave a nesťažuješ si! tak!
a mini OTÁZOČKA na autorku čím sa potom podla teba EMO odlišujú od ostatných?? lebo newem ako to berieš ty,,, alebo som teda na to neprišla,,, ved ked mám depky aj tak stále nemusím byť EMO a ked si teda neubližujú tak o čom to je??
A PODLA MNA KED CHCE NIEKTO VYJADRIŤ SVOJ NÁZOR NEMUSÍ BYŤ OBMEDZENÝ!!! a to len kôli tomu že sa nezhoduje s mojim názorom !!!
heh a to akoze som emo hej,ked viem prejavit svoje emocie
To všetko,čo viete o emo sú len obyčajné naučené vety stiahnuté z nejakých stránok.
A stále sa obhajujete tým istým. Aj ja prejavujem emócie a ako čo teraz? Mám rada čiernu a som obšas smutná a čo teraz? Som emo? Veď vy vôbec neviete o čom hovoríte. V čom si iná ako ten,ktorý nie je emo? V tom ako sa obliekaš?
Všetci(emo) ste pózeri a bodka.
a emo ako oblečenie je celkom pekné
toto je EMO = Emocialne Mrtvy Odpad.
A INAK LEN TAK Paranoid: KED SI OZAJ EMO , BOLO BY TI JEDNO CO NA TO HOVORIA DRUHY , MOZE TI BYT JEDNO CI TO JE IN ALEBO OUT ALE VIDIEŤ ZE SI POZER
ale si myslím že "emo hudba" nie je ničím výrazne odlíšená od niektorej inej..na základe čoho poviete ,áno toto je čisté emo?? ..skôr len pretransformované iné štýly...
..a práve preto si myslím, že to je len výstrelok doby...
zrazu to začalo byť moderné a ľudia v mladom veku, ktorí hľadajú svoju cestu sa pridali aby boli IN... som zvedavá koľko to ešte "ževraj" módne bude...
a na margo toho, že sú smutní.. áno som sa stretla s takými ľuďmi čo tvrdia že majú problémy... a viac ako ostatní... sebapoškodzovanie taktiež...
a v konečnej miere si myslím, že toto k EMO vôbec nepatrí, čo dnes z neho ľudia spravili...ako ho prekrútili... ako ho neskutočne skomerčnili...a z toho sa odvíjajú aj dalšie veci prečo sa niektoré skupiny "zrazu" označujú že EMO...
a fakt je to teraz len modna wlna..tak ako bol wlani hip-hop...lenze wacsina z tach hip-hoperow aj ostala..
taqze nehajme emo emom punk punkom hop hopom a ostatne styli taq nech si ja kazdy to co sce on.bye
shinura : Vsetci sme pozeri, aj ty, tak sa nevykrucaj
emo je gyc ale IN.
A btw, emo nie je len o hudbe, takze neviem kto je tu pozer
...ale je to naozaj dôvod, prečo nie som EMO ani ma neláka ním byť? Nie, dôvodom je, že sa cítim dobre taká, aká som, sama so sebou, bez ofiny (vždy mi zavadzala, vychutnávam si to bez nej), slobodná vo výbere farby oblečenia a podobne .
Môj názor na EMO? Či je IN alebo OUT? Podľa toho, čo do takých kategórií radíš. Ja mám tento štýl približne rovnako na háku ako všetky ostatné. Neodsudzujem ho, iba nechápem... no v zásade neriešim.
Som sama sebou a som rada.
Shinura : teba nechapem....zahrabava ti ?
Emoboy112: lol
130 : Do pici
CMUQAM VAS KEBY NIEčO SUKROMNA SPRAVA :p KISS
Co je pre mna Emo? emo je pre mna len kalenie slovenskeho jazyka slovickami ako "shracqo", "WeSely" a pod... Velke vlasy ako po vopchani prstom do zastrcky a vlastne len to ist s modou... Mne je jedno, nech sa ludia obliekaju ako chcu, nech pocuvaju co chcu, ale ak sa kvoli tomu budu pachat samovrazdy, a bude sa s tym spajat sebaposkodzovanie, depresie a pod., nikdy to nebude nieco, co by som podporovala.
Vsetko pride a odide, rodicia emo-nastrocnych budu moc opat kludne spavat s vedomim, ze ich dieta prave nesedi v izbe a nerozmysla nad tym, ci si vezme radsej prasky, alebo si prereze zily... Lebo tento pocit vo mne slovicko "emo" vyvolava... A mozu za to ludia, ktori to robia, inac by sa to s emom nespajalo.
Howgh