uprimne? aj aj! mi povedz ze by si bol s dakou ktora sa ti hnusi postavou alebo s nejakou egoistickou manekinou, abo furiou ...chapes nie? dufam ze som prvy!
urcite nechcem kurvu ktora bude dobre vyzerat!...radšej babu s ktorou sa da zabavit za kazdych okolnosti a nikdy nieje nuda a da sa s nou pokecat o vsetkom...
ja uprimne,..,? tak mne sa paci vela dievcat takze idem mi asi kusok viac o povahu ale jasne ze sa mi musi pacit ale tak ja mam slabost pre baby takze dost vela bab sa mi da zlatch ,.. ale anketu som zalozil pretoze vela ludi hovori ze povaha ale je to uplne inak,..a vela kamaratiek aj kamosov maju babu/chalana ako modny doplnok
@levicok tak pod postavou si ani ja nepredstavujem supermodelky... take klasicke divca, len nech nieje extra tucne a o 10 cm vyssie ako ja a to splna tak 80% populacie slovenska v mojej vekovej kategorii... takze tak, a ved ludia su rozny... ty co ich nosia ako modny doplnok pravdepodobne niesu schopny pouzivat PC preto tu vsetci pisu len povahu
aj aj... keď ma daná osoba nepriťahuje, nemôžem si pomôcť, bohužiaľ... nebite ma za to, nedokážem to ovplyvniť. samozrejme že nemusí vyzerať ako modelka, len nech sa mi páči a že sa mi ich páči kurva vela
no ja to beriem skôr komplexne - čo z danej holky vyžaruje... a na tom má VEĽKÝ podiel aj jej správanie, povaha, charizma a tak...
Sexuálna príťažlivosť je do určitej miery potrebná, no bez vyhovujúcej povahovej osobnosti je takmer zbytočná. Vo všeobecnosti jedno bez druhého stráca osobitý význam. Jedinec disponujúci obomi dokonalými rysmi nieje reálny, preto sa najlepšou voľbou javí byť stredná cesta...
Väčšia blbosť ma už napadnúť asik ani nemohla, no myslím, že pokiaľ som sa ešte o čosi pokúšal, volil by som ten stred....
Povaha... Však si vyberte: štíhlá, krásna babenka, ale tupá jako hrom, a stále čuší a na rande s berie aj kamošky, alebo trošku bucľatá, ale v poho žienka... O.o Newem, ale mňa by lákalo to 2he... Tie prvé tipy nemám rada...
napicu polozena otazka ...jedno alebo druhe???(obmedzovanie rozhodnutia?-esteze sa da vyjadrit tu..toto nieje otazka na otvorene a uzavrete odpovede)...ked si mam vybrat jedno alebo druhe tak radsi nic...jedine obe naraz-iba s takou partnerkou by som mohol zostat
jasné..ja som už bola zaľúbená aj do takých chalanov ktorí neboli stelesnením krásy ale neboli ani škaredí..podľa mňa každý chce mať pekného partnera ale zase je rozdiel keď je niekto škaredší a keď sa nestará o seba(smrdí, žlté zuby, mastné vlasy) a samozrejme musíme si sedieť aj povahovo..to je predsa jasné snáď každému.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no ja to beriem skôr komplexne - čo z danej holky vyžaruje... a na tom má VEĽKÝ podiel aj jej správanie, povaha, charizma a tak...
Aj cici,aj rici,aj nieco v palici..
vyhovuje???
Väčšia blbosť ma už napadnúť asik ani nemohla, no myslím, že pokiaľ som sa ešte o čosi pokúšal, volil by som ten stred....
ale v konecnom dosledku je to rozhodne povaha.
U chalanoch to však neplatí! xD
No aj keď by to mohlo byť 50na50 (nejakú s tretím okom čo vyzerá jak chlap by som asi moc nemusel
Ved si vezmi ze to bude nejaka krasne dokonala,umela blondinka, aj namyslena ale bude tupa jak tago
A potom nejaku straaasne v pohode babu,uprimnu,milu ale skaredu jak noc
no vyber si?!
HAWK..