zalezi o co ide a aky je motiv, preco to poviem...ak to ma zmysel, tak poviem aj negativnu vec, hoci sa snazim obvykle setrne to povedat...pokial ale nieco na niekom sa mi nepaci a jediny dovod, preco by som to mal povedat je to, ze mne sa tym ulavi, tak to je zbytocnost...
snazim sa drzat toho, ze pravda bez lasky stoji za nic, rovnako ako laska bez pravdy stoji za nic...musia byt spolu obidve. A áno, nie je to z mojej hlavy
vždy vravím ľudom pravdu, tak ako ju cítim bez ohľadu na to, či im to ublíži, lebo krutá pravda je vždy omnoho lepšia pre toho človeka ako milá lož, i keď sa to tak na prvý pohľad nezdá...
hej vravím. akurát že väčšinou sa mi to nevypláca, keďže veľa ľudí pravdu neberie tak ako ja, s nadhľadom. a moja smola je, že si to v tej chvíli neuvedomím
Kamarátom v pohode poviem či sa mi to páči alebo nie..Samozrejme v rámci normy .Lenže čo sa týka priateľa. Záleží na okolnostiach...ak o nič dôležité moc nejde..a nechcem aby bol zbytočne smutný, niekedy pomlčím, alebo spravím niečo čo som nechcela...KeĎ je šťastný on...tak aj ja
podľa toho o čo sa jedná... ľuďom poviem svoj názor, keď sa ma naň pýtajú úplne úprimne, ale inak sa nezvyknem ľuďom miešať do života, zistila som, že sa to nevypláca. ale samozrejme že pokiaľ sa jedná o niečo vážne tak mu poviem...
No svojho času som si svoje názozy nechával striktne pre seba.No po istom čase som zmenil pohľad na určité veci.Odvtedy poviem otvorene čo si myslím,pokiaľ som k tomu vyzvaný.Poviem čo si myslím,aj keď to nie je vždy vhodné.Pravda je však pravda.
tak niekedy radšej nepoviem nič,ale to neznamená že nie som vždy úprimná,len nechcem ublížiť ,tak si radšej nechám pre seba, a to nie ej klamanie,len mu proste nepovieš svoj názor ,aj tak koho zaujíma moj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ked cudzy clovek tak sa donho neserem a myslim si svoje
snazim sa drzat toho, ze pravda bez lasky stoji za nic, rovnako ako laska bez pravdy stoji za nic...musia byt spolu obidve. A áno, nie je to z mojej hlavy
Ako komu, ako kedy a ako kde.