úprimnú sústrasť poúprimnú sústrasť pozostalému po nezodpovedne silnom tremolo pickingu u nehzostalému po nezodpovedne silnom tr
Chudák pozostalý! Dnes v popoludňajších hodinách sa snažil o brutálny tremolo picking a praskla mu struna! aká tragédia!!! prosím, vyjadrite svoju sústrasť tomuto netalentovanému mladému mužovi, ktorý bude musieť ísť do hudobnín a kúpiť novú strunu.
Kam az siaha ludska bezohladnost a snaha ukazat "mne je vsetko jedno" ? Parodovat strasnu tragediu...na to sme dobri... a vraj ludia...mraz mi beha po chrbte...
aj ja vás lúbim. hustý inteligenti, je mi z vás všetkých na grc. tvárite sa, že vám je strašne lúto, že vytuhlo 14 ľudí a pritom vám to je úplne voľné. omfg. nenávidím tieto prejavy humanity, ktorými si asi liečite komplex menejcennosti, zaisťujete si teplé miesto v nebíčku alebo čo... nedokážem to pochopiť. absolútne.
Ako to vidím ja ... Niekde uprostred je pravda ... keďže ja sám nepatrím k tým, ktorých by to nejako vzalo, rozmýšľali nad tým celé dni, mali citlivé duše ... stačí napísať, je mi to ľúto (základy spoločenskej etiky a etikety), poprípade nenapísať nič ...
Ako si aj sám napísal ( @4 ) tak by si nemal v niektorých stavoch zakladať diskusie.
Myslím že toto bol vrcholne nechutný výsmech.
@10 Ako som už napísala v tom fóre predtým a kľudne to budem opakovať znova a znova: Za to že teba to neberie a že ty nemáš v úmysle vyjadrovať sústrasť a máš pocit že keby si to urobil tak by si sa pretvaroval, to ešte neznamená že aj všetci ostatní sú rovnakí a keď povedia že im to je ľúto alebo tak, tak že to nemyslia vážne! A pochopte to už konečne! Ja vám neberiem váš názor, kľudne si ho majte, ale aspoň nechajte druhej strane ich názor, nevysmievajte ich týmto spôsobom a nepovažujte hneď všetkých za pretvarujúcich sa úbožiakov!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Myslím že toto bol vrcholne nechutný výsmech.
@10 Ako som už napísala v tom fóre predtým a kľudne to budem opakovať znova a znova: Za to že teba to neberie a že ty nemáš v úmysle vyjadrovať sústrasť a máš pocit že keby si to urobil tak by si sa pretvaroval, to ešte neznamená že aj všetci ostatní sú rovnakí a keď povedia že im to je ľúto alebo tak, tak že to nemyslia vážne! A pochopte to už konečne! Ja vám neberiem váš názor, kľudne si ho majte, ale aspoň nechajte druhej strane ich názor, nevysmievajte ich týmto spôsobom a nepovažujte hneď všetkých za pretvarujúcich sa úbožiakov!