kazdy si zije svoj zivot a ked chce byt emo, my by sme mu nemali branit. a okrem toho, emak je taky isty clovek ako hiphoper. vazne nechapem ludi, ktori ich odsudzuju. nie som emacka ale emaci su super ludia a mam ich rada presne tak isto ako aj hiphoperov, punkacov, raperov atd.
emo...hmm...ked som o tom prvykrat pocula, nijako som sa nad tym nezamyslala, ze co presne to je...a potom som raz citala taky velmi dojimavy a extremne trapny clanok o tom, co citia a myslia...a na konci aj opis, ako vyzeraju, bolo tam normalne takto napisane:
emo girl:
emo boy:
za tymi dvojbodkami siahodlhe opisy vyzoru...jaj...
podla mna su emaci uplne normalny ludia co maju radi hardcore a emo hudbu... a obliekaju sa taq... ja osobne zboznujem emo aj sa taq trocha obliekam aj pocuvam obcas taku hudbu ale nemozem povedat ze som emo... ja som taq polovicne emo a z druhej polovice som gangsta a ta vec o tych depkach a rezani je uplnaaa blbost!!! ten co to vymyslel urcite nevie ake je to ked sa niekto reze a ma s tym vazny psychicky problem a kazdy ho za to odsudzuje... kedysi som to robila a ja to dost hrozne... stale od vsetkych pocuvat ze som psychopat, od tych druhych ze sa chcem robit zaujimava a ze som trapna chudera, stale chodit k psychologickr gde sa s tebou rozpravaju ako keby si mal iq bublajuceho bahna, stale tie hlupe otazkytypu "ako sa citis?" "ako ti je?" "co si dneska robila?" ...(a ftedy som nevedela ze nejake emo vobec existuje?) je to hrozne a je velmi smutne ze deti co nevediaa o emo vobec nic mu robia takuto hanbu a tie informacie su strasne sproste... napriklad NOVY CAS!!!! wrrrr I hate!!! ) skratka malokto vie o com EMO naozaj je... ale to je tento vyondiaty svet...
na ludí s Extrémne Mastnou Ofinou mám názor takýto : ak si tak češe vlasy že proste da si ofinu a chodi v čiernom tak pohoda , ale ak už je taký/á trápny/a že sa na každom kroku fotí a upravuje si tu obrovitánsku ofinu a riadi sa "EMO zákonmi" tak to je podľa mňa totálny/a debil/chudera
akooo ja som o emo style citala ze je to styl zalozeny na amociach a nieje to len o hudbe a ze rezu sa len ti co emo napodobnuju...ale velmi ma taketo veci nezaujimaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
emo girl:
emo boy:
za tymi dvojbodkami siahodlhe opisy vyzoru...jaj...