áno, v poslednej dobe mi ľudia plnia sny! úplne, len tak a sami od seba! Vozia ma v noci aute a tolerujú, ako ich pozorujem, rozprávajú sa so mnou o druhej ráno pri kakavku proste akosi nechápem, koľko dobrého je v nich
Raz sa prihodil taky zaujimavy pribeh o mne bezomna , ked si ma jeden clovek zastal , mal som dostat cez hubu, lebo som ''buzerant'' a ten clovek tym typkom niecim pohrozil a nebyt nahody, tak sa to nedozviem. A zistil som to az po par mesiacoch.
Uprimne.... potesilo a hned som sa isiel aj podakovat.
@xdravecx bola to náhoda ako brno, musel som isť na rengen, lebo som zožral špendlík s ktorým som sa hral v papuli a už to bolo, potom následne snímky na onkológiu a už som aj ležal v špitáli.....filip
ako... zmenil som sa asi na beznadejneho cynika uz
pomohol som komu som mohol a vacsinou tomu kto si to nezasluzil, ti co som im nepomohol by si to skor zasluzili, ako "najlepsi kamarati", ktori vedeli najviac vrazit noz do chrbta, ked som to najmenej cakal
a ano, ked ja nieco potrebujem, tak si pomoct musim jedine sam
napr. ked som predvcerom potreboval zdochnute auto roztiahnut, som obvolal 6x cely zoznam a jedine co som dosiahol bolo dalsie potvrdenie toho ze vsetci su kokoti. po 2.5 hodinach cakania mi zastavila spoluziacka zo strednej, ktoru som prave prilis nemusel... a cakal som hocikoho, len ju nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
preto aj ja rad pomozem...
Uprimne.... potesilo a hned som sa isiel aj podakovat.
podľa mňa im vnukol Stvoriteľ aby ma zachránili .......filip
Som rad, ze si stale medzi nami
pomohol som komu som mohol a vacsinou tomu kto si to nezasluzil, ti co som im nepomohol by si to skor zasluzili, ako "najlepsi kamarati", ktori vedeli najviac vrazit noz do chrbta, ked som to najmenej cakal
a ano, ked ja nieco potrebujem, tak si pomoct musim jedine sam
napr. ked som predvcerom potreboval zdochnute auto roztiahnut, som obvolal 6x cely zoznam a jedine co som dosiahol bolo dalsie potvrdenie toho ze vsetci su kokoti. po 2.5 hodinach cakania mi zastavila spoluziacka zo strednej, ktoru som prave prilis nemusel... a cakal som hocikoho, len ju nie