Tak asi pred dvoma hodinami som si vymazala z počítača veci, ktoré som vymazať nechcela, ale inak ak hovoríme o takých vážnejších veciach, tak nie, ja skôr ľutujem keď som mala možnosť niečo urobiť a neurobila som to...
@Lestry čo máš za problém s mojou gramatikou??? Možno som nevedela presnú príčinu písania mäkkého i v slovesách, ale aspoň viem, že sa tam to mäkké i píše narozdiel od niekoho
@ubosko ale neplati pravidlo o makkom i pre sloveso v kazdom case? tak som sa ucila a nevie ma napadnut sloveso ktore by sa na konci pisalo s y. existuje take?
spravil som na konci septembra jednu velikansku chibu a lutujem ju dodnes a budem lutovat hadam aj dokonca zivota,vlastne vtedy sa prejavili nasledy mojej chiby ale skorej rozhodnutie,zacalo to uz no konci letnych prazdnin v tabore a potom som to ja dodrbal...ZIVOT IDE DALEJ co uz...no neznasam ludi co si chybu nepriznaju,su to podla mna zbabelci
pánečky-bečky, urobila som vela chýb, ale jednu skutočne veeeeeeeelmi lutujem... lutujem to, lutujem to, lutujem to!!!!!!!!!!!!!!!! aby ste vsetci vedeli, preklínam ten den!!!!!!!
bolo zopar veci... a jedna nad ktorou rozmyslam dodnes ze co by bolo kebyze ju nespravim a zachovavam sa inac... ale co bolo, bolo... a mozno to tak malo byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
mal by si sa uvedomiť
strašne vela ich bolo a aj bude