Čo si myslíte o živote v USA? Nepochopím čo je na Amerike také úžasné, keď vačšina slovenských puberťákov sníva o živote v USA, alebo chcú prežiť aspoň akademický rok v USA. Myslím, že títo ľudia si to príliš všetko idealizujú a nevedia rozoznať rozdiel m
Poznám ľudí, ktorí chodia do USA dosť často na niekoľko mesiacov a vždy sa tam tešia. Podľa všetkého sa tam majú super. Pobehali všade možne a stále považujú USA za úplne úžasné.
Tí čo tam idú študovať (rok alebo koľko) tak určite aj kvôli odlišnej kultúre (predsa len myslím že UK bude o dosť podobnejšie ako USA, veď iný kontinent), ale aj preto, že oproti iným pobytom je to lacnejšie. Ak sa chcú naučiť jazyk, tak prečo nie? Mňa USA tiež nikdy moc nelákalo, ale keby som mala možnosť, tak tam určite idem.
mne sa paci, ako su vo filmoch poskupinkovani ludia v college
cheerleaderi, nerdi, pipky, odveci asocialovia, ktori drzia spolu (vacsinou pierce a celkovo su to najlepsi ludia , nejaky hulicsky spolok, komixovy spolok.. a tak.. mohlo by fajn najst si tam "svojich" a zazit to co ale samozrejme neznamena, ze to tak naozaj funguje to netusim, kedze som tam nikdy nebola
Prečo je zlé ísť do USA kvôli jazyku a novým skúsenostiam?
Ale čo tam mám kamarátku, vravela, že tam prišlo do módy tehotenstvo a že všetky baby 18+ sú tam tehotné a s deckom Ale neviem či nepreháňa. Netuším v ktorej časti USA je.
ak si tam nebola nemôžeš vedieť aké to tam je, podla mňa tí ludia vôbec neidealizujú proste chcú vyskúšať iný život, nemôžeš chcieť byť stále na jedno mieste a USA je nová výzva, je tam plno pracovných aj vzdelávacích príležitostí a myslím si, že ak by si tam na rok šla zmenila by si si názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a.práve to sa mi na nich páči!!!!
nie, zatiaľ som nebol, ale určite tam minimálne raz túžim zájsť
a nejdem tam preto aby som zazila zivot ako z americkeho filmu
na ako dlho tam ideš? kedy a odchádzaš ? a počkať a prečo už v máji prídeš? ja len tak, zaujíma ma to
Tí čo tam idú študovať (rok alebo koľko) tak určite aj kvôli odlišnej kultúre (predsa len myslím že UK bude o dosť podobnejšie ako USA, veď iný kontinent), ale aj preto, že oproti iným pobytom je to lacnejšie. Ak sa chcú naučiť jazyk, tak prečo nie? Mňa USA tiež nikdy moc nelákalo, ale keby som mala možnosť, tak tam určite idem.
cheerleaderi, nerdi, pipky, odveci asocialovia, ktori drzia spolu (vacsinou pierce a celkovo su to najlepsi ludia , nejaky hulicsky spolok, komixovy spolok.. a tak.. mohlo by fajn najst si tam "svojich" a zazit to co ale samozrejme neznamena, ze to tak naozaj funguje to netusim, kedze som tam nikdy nebola
Ale čo tam mám kamarátku, vravela, že tam prišlo do módy tehotenstvo a že všetky baby 18+ sú tam tehotné a s deckom Ale neviem či nepreháňa. Netuším v ktorej časti USA je.
neodporúčam ísť prvý krát hne´d do takých extrémov ako tennessee, tak sú to vymletí redneci. Ale nezastávam ani gýč ako NY.
proste niečo medzi tým