chcela by som sa spýtať Vás, ktorí tam niekedy boli či by ste mi nedali nejaké rady..hlavne ohľadne letenky, pretože sa tam tento rok chystám prvýkrat a do tejto časti zeme som ešte letenky nebookovala ..ide mi vlastne o to či je lepšie
@1 ja akurat vcera pozeram letenka padla o 25 ecok dole, ale to bolo rano..vecer to uz bolo zas inak..a jeden chalan mi vravel, ze mam bookovat az po navsteve ambasady..tak ja ti nevim Karle...
Tak prvá otázka ... na koľko tam chceš ísť ?? ak na 3 mesiace a menej stačí ti bezvízový styk .... ale aj tak ťa na letisku v USA stále nemusia pustiť .... ale mali by ..... no a letenky sa dajú bookovať aj deň predtým ak je prázdne lietadlo .... no zarezervuj si ju radšej, až keď budeš mať všetko isté .... a bude ti chýbať iba letenka ..... ich ceny by mali byť v podstate také isté .... nemali by tam byť veľké výkyvy.
@4 no ja tam idem na tie 3 mesiace..viza studentske lebo idem na work and travel USA ako lifeguard ..len este budem riesit skusky v skole preto sa pytam na tie letenky..ty si presne kde v USA?
@dajkoo to si jej moc neporadil... bezvizovy styk sice je pod 3 mesiace, ale aj tak musi vyplnit jeden formular cez internet, na stranke amabasady a oni jej potom poslu potvrdenie, ktore aj tak este nezarucuje vstup do USA ale v podstate uz len treba byt mily na colnika a vediet anglicky....
@corpseadelaide podla mna, ak ides v lete, je teraz uz vhodna doba na zabookovanie letenky... este bz cena mohla o trochu klesnut, ale potom sa bude uz urcite zvysovat... obidve miesta co si uviedla su podla mna zaujimave ale D.C. urcite viac... urcite chod pozret White House, National Monument, Pamatnik A. Lincolna a vseliake ine... aj narodne muzeum je velmi zaujimave... a nepi tam vodu z kohutika, alebo z tych ich fontanok, jedine ak bz si chcela hodit tycku, chuti jak olej richmond ma zaujimave len centrum v podstate... je tam obchodny dom, zopar mrakodrapov... mne sa na richmonde pacila ina vec, ale ta bohuzial pre teba, v lete nebude dostupna... na Vianoce su tam povestne 2 rodinne domy, ktore su neskutocne krasne vyzdobene svetielkami a vseliakymi hovadinami, ludia sa na ne chodia pozerat z dalekeho okolia a majitelom trva 3 mesiace dat ozdoby na dom a dalsie 3 po Vianociach dole...
@6 to vieš ja idem na work and travel USA prvýkrat Amerika tak moc sa v tých cenách letenky nevyznám..zvyčajne cestujem s Ryanair-om ako každý správny študent - len škoda , že ten do USA nelieta, čo asi chápem prečo vzhľadom na stav ich lietadiel ...aj tak teda už to so mnou vyzerá na Richmond..lacnejšie ubytko a lepšie nadčasy pre plavčíkov a ževraj lacnejšie ako vo DC ale to aj tak pochybujem...ešte by som sa ťa chcela spýtať kde všade si v USA bol a čo by si mi poradil a samozrejme ako to je s cestovaním - myslím finančne--plus clubbing, alkohol - berú to až tak vážne ako my tu všetci tvrdia, lebo mam 20 tak nech viem ...čokoľvek ťa napadne napíš ďakujem
Ja som v USA bol, už niesom ... iba to uvádzam do profilu, lebo nechcem uviesť moje skutočné bydlisko .... bol som V pennsylvanii na rok som tam pracoval cez jednu agentúru vo vinárstve.... jedna z najlacnejších leteniek podľa mňa bude asi cez Air berlin .... ale pozor ... môžeš si zobrať zadarmo iba jednu batožinu a príručnú batožinu do lietadla :.....za druhú batožinu platíš 40 $ a za tretiu 150 $ ale zase letenky sú tak okolo 300 dolcov ... ako tu niekto hore vyžšie písal .... nemusia ťa tam pustiť ak ideš na bezvízový styk .... ale to koniec koncov nakoniec nemusia ani keď už máš vybavené víza. Ale to sa stáva skôr mexikáncom a ľudom z Arabska A alkohol áno berú tak vážne .... Nepredajú ti ho tam .... musíš si nájsť kamarátov, ktorý ti ho budú kupovať ..... Do baru ťa pod 21 nepustia ... jedine do takého, kde nepodávajú alkohol .... Počkaj do 21, alebo si zožeň falošnú ID kartu .... ale daj pozor, aby ťa s ňou nechytili.
@8 fuu som pozerala air berlin a taka cifra, že ma skoro vystrelo ..čo som na tie moje terminy do DC našla asi najlacnejšiu tak je to spatna za 605 eur..ej veru čakám , že ešte troška spadne aj keď pochybujem..veď ako ja tam mienim seriózne pracovať a cestovať aj keď to pivo jedno dve by som si po tej ,,serióznej záchranárskej" praci dala
Tak teda zisti, kam inam by pre teba mohli prísť .... a vyskúšaj iné letiská ... a vyskúšaj aj z iných letísk odlet.... treba sa s tým hrať .... aj s dátumami .... a na niečo prídeš.
@10 s datumami sa moc hrat nemozem...letiska som skusala viacere od polska cez anglicko, madarsko,rakusko... a DC ja naj volba lebo odtial busom je do Richmondu najlepsie...dnes je napr 593 z Viedne...este pockam a po kurze booknem ...
@13 kolko si dal za letenku a cez co si bookovala? ja este letenku nemam , lebo musim este pockat na par terminov...nooo ja musim byt v Richmonde som viazana tym ze tam pracovat musim ako lifeguard ale urcite budem hladat second job
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
jop
stali o 30 euro viac ako pred 2 tyzdnami
idk then
@corpseadelaide podla mna, ak ides v lete, je teraz uz vhodna doba na zabookovanie letenky... este bz cena mohla o trochu klesnut, ale potom sa bude uz urcite zvysovat... obidve miesta co si uviedla su podla mna zaujimave ale D.C. urcite viac... urcite chod pozret White House, National Monument, Pamatnik A. Lincolna a vseliake ine... aj narodne muzeum je velmi zaujimave... a nepi tam vodu z kohutika, alebo z tych ich fontanok, jedine ak bz si chcela hodit tycku, chuti jak olej richmond ma zaujimave len centrum v podstate... je tam obchodny dom, zopar mrakodrapov... mne sa na richmonde pacila ina vec, ale ta bohuzial pre teba, v lete nebude dostupna... na Vianoce su tam povestne 2 rodinne domy, ktore su neskutocne krasne vyzdobene svetielkami a vseliakymi hovadinami, ludia sa na ne chodia pozerat z dalekeho okolia a majitelom trva 3 mesiace dat ozdoby na dom a dalsie 3 po Vianociach dole...