je mozne na nokiu pouzit hociaky usb kabel (z fotaku, mp3), alebo musim mat presne originalny kabel? lebo konektor na usb je rovnaky ako na fotakoch a mp3kach
ja som si k nokii dokupovala zvlast usb k pc...nemozes hociaky zas...v kazdom t-mobile alebo orange-i ak sa spytas dostanes ho kupit...neviem teraz kolko moze stat ale rok dozadu asi 1600,-
@8 a pre toto som sa pytala ci mozem pouzit hociaky kabel, aby som nemusela vyhodit vsetky prachy za originalny len preto ze je na nom napisane NOKIA...
ale teraz ked mi tu cca 5 ludi napisalo ze ten kabel moze byt aj od fotaku/mp3, tak nevidim dovod kupit si originalny
ja neviem ake kable su ostatne,podla mna nejsu na vsetky zariadenia tie iste USB a ked si uz kupujem doplnok k mobilu tak rovno v prislusnej znacke kedze nechcem riskovat pripadne poskodenie pred ktorym varuju vyrobcovia NOKIE a inych mobilov ak by si si kupila napr to USB alebo nabijacku ktore neboli vyrobene pre ten tvoj model...
samozrejme že nemusíš mať originál...tiež nie som jedna z tých, ktorá by bola ochotná zruinovať sa pre USB kábel NOKIA, keď "neznačkových" mám doma asi 20.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2. po pripojeni telefonu ho PC "uvidi"
Inak je to riadna somarina kupovat original kabel ked pri fotaku je zdarma
a kamarat si bral v marci a kabel uz k nemu mal...
ale kamarat mi dal jeho kabel,ktorym sa pripojuje na net...teda neviem ako,ale funguje to...
Nokia nema nejaky special datovy kabel,je to totozne z klasickym kablom s rovnakymi koncovkami od fotaku.
Ide len o datovy prenos,a nevidim dovod,preco by pc nemalo reagovat na pripojenie cez ,,neoriginal,, kabel k mobilu.
ale teraz ked mi tu cca 5 ludi napisalo ze ten kabel moze byt aj od fotaku/mp3, tak nevidim dovod kupit si originalny