Nevie mi dakto poradit ci je mozne vytvorit si na noutbuku svoj vlastny profil ktory si mozem zaheslovat a pritom by mi ostala ta ista plocha aj tie iste programi ako na spolocnom profile? Pretoze je tam dost programov a tak ktore pouzivam no zaroven by
@1 skorej sa tu roztrhlo vrece s lamami co namiesto rady dokazu len urazat proste ked nieco neviem spytam sa nato to tu je a ak mas s tym problem ze niekto neovlada veci co su pre teba malina tak si zaloz vlastnu diskusiu.
A pre tych menej chapavych rozsirim otazku. Sice dakujem za zodpovedanie ale rad by som vedel ako nato.
Programy ti ostanú, pri založení nového profilu sa ti nezamkne HDD ani nič podobné.. Len si musíš povyrábať odkazy na ploche.. Všetky programy, hry, pesničky, proste všetko, budeš mať.. Iba plochu si musíš urobiť na novo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@johnyluky ano je, otazka zodpovedana, diskusia ukoncena
A pre tych menej chapavych rozsirim otazku. Sice dakujem za zodpovedanie ale rad by som vedel ako nato.
nevšímaj si @1 .. aj takí sú
Programy ti ostanú, pri založení nového profilu sa ti nezamkne HDD ani nič podobné.. Len si musíš povyrábať odkazy na ploche.. Všetky programy, hry, pesničky, proste všetko, budeš mať.. Iba plochu si musíš urobiť na novo
a pouzivam Vistu