pod pojmom: uspesne ukoncenie rocnika na VŠ sa mysli: nemat ziadne Fx alebo mat dost kreditov na postup do dalsieho rocnika???...a ako vyzera doklad o tom?...
mať dosť kreditov, logicky, ak máš FX, predmet si predsa prenášaš do ďalšieho ročníka a ideš ďalej, bolo by trochu divné rozdeľovať prípady na úspešné ukončenie ročníka a neúspešné ukončenie ročníka je len jedno ukončenie a jeho opakom je neukončenie.
to potvrdenie bude predpokladám len papier ako potvrdenie o návšteve školy, meno, ročník, odbor, fakulta a dá sa pečiatka od študijneho oddelenia.
mno ale ak mas dva razi Fx s povinneho a toho isteho predmetu, tak nie ze len neuspesne koncis skolsky rok ale aj letis s fakulty ... na ukoncenie rocnika potrebujes nejaky pocet kreditov ... unas to bolo minimalne 40
@carbonevo Fx mam iba jedno,tak preto sa pytam ci to ma nieco s tym spolocne..ale len prvy x ho mam a kreditov mam dost...len kvoli prestupu mam taky doklad dolozit,tak ma napadlo ci ja mam uspesne rocnik ukonceny, ak tam mam jedno Fx...
Úspešné ako pre koho, niekto považuje za úspech ak prejde bez prenášanie, niekto ak sa dostane na zoznam Motivačného štipendia, ale hlavne FX je slovne hodnotené ako: Nedostatočné - vyžaduje si ďalšiu prácu. A je tu ešte skupina podivných vysokoškolákov, ktorí sú happy z toho ak majú dosť kreditov na postup do ďalšieho ročníka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
je to praca tak na minutu
to potvrdenie bude predpokladám len papier ako potvrdenie o návšteve školy, meno, ročník, odbor, fakulta a dá sa pečiatka od študijneho oddelenia.