Utiekli ste niekedy cez okno? Na nejake zabavy alebo proste len vonku alebo tak? Prišli vam na to niekedy? Ja sa na to chystam len neviem čo s oknom ako to urobiť a tak mate nejake rady?
nie, nikdy som neutekala, nebol dôvod, ja som sa vždy opýtala či môžem ísť, väčšinou ma pustili a keď nie tak mi to bolo jedno a venovala som sa niečomu inému ked sa na to tak dívam, asi som divná
áno
neprišli mi na to, lebo sestra za mnou zavrela
a to som mala ešte menej ako ty tuším, takže už neviem presne, ako to bolo ale šlo to dobre a nikto nič nevedel, až na to, že som sa ráno fest skoro šla napiť vody, lebo som mala suchoty a až vtedy som zistila, že mám na ruke ešte stále krikľavo oranžovú pásku z tej disco a mama sa tak divno na to zadívala ale nepovedala mi nič
áno, asi o desiatej večer sme sa s bratrancom vyparili na zábavu na dedine, duchny sme našuchorili a s pyžamom na normálnom oblečení ušli cez okno, nechali sme ho jemne privreté...vrátili sme sa asi o jednej v noci a okno bolo zavreté, kľúč zvnútra vo dverách a tak sme si sadli do susedovho starého otvoreného auta a čakali... bola fakt zima (Orava) a asi po dvoch hodinách nás vyvolávala babka pred domom
ked som mal nejakych 15 a zateplovali nam panelak, tak sme skoro kazdu noc utekali cez balkon, lebo robotnici tam nechali tie rebriky tak som zliezol na balkon o poschodie nizsie a zaklopal susedovi a do rana sme sa tulali kade tade, za cely tie tyzdne si nikto nic nevsimol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
neprišli mi na to, lebo sestra za mnou zavrela
a to som mala ešte menej ako ty tuším, takže už neviem presne, ako to bolo ale šlo to dobre a nikto nič nevedel, až na to, že som sa ráno fest skoro šla napiť vody, lebo som mala suchoty a až vtedy som zistila, že mám na ruke ešte stále krikľavo oranžovú pásku z tej disco a mama sa tak divno na to zadívala ale nepovedala mi nič