ja ked som bola mala...lebo mama ma nechcela ustit ku kamoske tak som potihu vysla z domu ale taky opravdovy udtek...no rozmyslala som nad tym ale potom by to u nas doma bolo este horsie tak teraz uz nie
A ak by trebárs, čiste teoreticky, ťa jeden z rodičov tak zbil (a nie prvý raz), že by si bol celý modrý, tiež by to bolo detinské? Či sedieť hrdo doma a čakať, až si opäť neuložíš papuče a vtedy to už neostane len pri tých modrinách?
V niektorých situáciách je to podľa mňa nevyhnutné. A či som niekedy utiekla sa nevyjadrujem.
A myslim si, ze je to strasna kravina, hlavne ak sa ten clovek hodla aj vratit . Ja som sa teda v danom momente nehodlala, ale spravila som kravinu v tom, ze som po case isla za svojou dobrou kamaratkou, ze rozlucit sa a niekam odcestujem a ona, kurnik, ma uplne potupne priviedla za rucicku naspat domov az pred dvere a ked mama otvorila, povedala "tak tu ju máte, teta" . Strasne spiknutie !!
raz som utiekla, mala som 13 a mama z domu vystvala mojho frajera ostrymi poznamkami.. myslela som ze ma jebne.. tak som zdrhla a prespala som na lúke pod stromom xD rano som dostala par krat po papuli a bolo
Raz cez leto na chalupe sme s bratrancom @homar -om zdrhli cez okno okolo desiatej vecer, lebo nas nasi stari rodicia nechceli pustit von...Ked sme sa vratili, to okno bolo zavrete, dvere zamknute a do jednej sme sedeli v susedovom starom aute pred domom...
Uplne mna to tu nudí a rodina uplne iná ak omá bejt...
Prejst 985 km,8 dní, 9 hodín a nasednút na rybarsku lod do USA a bolo by... zobral by som si statn a de je stale teplo napr Mexiko a žral by som tam len kukuricu alebo ovoc a mam o život postarané a takto ak osom to napisal sa to aj dá ja viem ako ale treba nejakú Holku
Ma nejaká 15-18letá hola zajem? bude haluz až pošleš foto z Ameriky XD Na slovensku sa to už viacej stalo Kontakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A ak by trebárs, čiste teoreticky, ťa jeden z rodičov tak zbil (a nie prvý raz), že by si bol celý modrý, tiež by to bolo detinské? Či sedieť hrdo doma a čakať, až si opäť neuložíš papuče a vtedy to už neostane len pri tých modrinách?
V niektorých situáciách je to podľa mňa nevyhnutné. A či som niekedy utiekla sa nevyjadrujem.
sranda, uz dlho som si na tuto prihodu nespomenula
Decká teraz zdrhajú z domu lebo ich v dvanastich nepustili za frajerom,alebo ich nepustia von,za obyčajne hadky s rodičmi,a pod.
A myslim si, ze je to strasna kravina, hlavne ak sa ten clovek hodla aj vratit . Ja som sa teda v danom momente nehodlala, ale spravila som kravinu v tom, ze som po case isla za svojou dobrou kamaratkou, ze rozlucit sa a niekam odcestujem a ona, kurnik, ma uplne potupne priviedla za rucicku naspat domov az pred dvere a ked mama otvorila, povedala "tak tu ju máte, teta" . Strasne spiknutie !!
hmm chcem utect ale s kým
Uplne mna to tu nudí a rodina uplne iná ak omá bejt...
Prejst 985 km,8 dní, 9 hodín a nasednút na rybarsku lod do USA a bolo by... zobral by som si statn a de je stale teplo napr Mexiko a žral by som tam len kukuricu alebo ovoc a mam o život postarané a takto ak osom to napisal sa to aj dá ja viem ako ale treba nejakú Holku
Ma nejaká 15-18letá hola zajem? bude haluz až pošleš foto z Ameriky XD Na slovensku sa to už viacej stalo Kontakt