Cez víkend v maduniciach hentie bzdochy špinavé napadli a latami domlátili 61 r muža ktorý skončil v nemocnici s prasknutou lebkou a toľkými ranami že skoro na mieste vykrvácal. Viete o tom niečo ? Nemyslím že keby sa takýto útok uskutoční na tú kurvu špi
Prosím vás, akí rasisti? Spamätajte sa, viete čo je to vôbec rasizmus? Veď tak jak Slováci, tak aj cigáni sme príslušníci indoeurópskej rasy, tak aký rasizmus preboha?!
Ježiši aspoň prečítajte čo napísali. Ale @mojdedo to má také dvojstranné. Buď myslí že ste ma tak nazvali alebo vám vyvracia že nikto nemá dôvod ma takto nazvať
@horsiq to druhé som mal na mysli... a zároveň som zdôraznil moje začudovanie nad tým, že sa stále používa pojem rasizmus v súvislosti s cigánmi, pričom tu nič také neexistuje...
Každý normálny človek, ktorý vládze chodiť a má zdravé ruky a rozum, by mal nabiť klince do rúčky od lopaty, dohodnúť sa a ísť na tie opice. Ak to považuje niekto za rasizmus, môže mi : O a to sme chceli v Maduniciach kúpiť dom.
@elefantt aha šak ty si z hlohovca jak sa voláš ťa určo poznám ! nikdy nikdy nikdy nechoďte bývať do maduníc ja som sem išiel celý nadšený ale viac spičenejšiu prdel sveta nenájdeš... ešte keby tu nie sú tí cigoši tak by sa to hádam aj dalo prekúsnuť. Šak teraz väčšiu časť zobrali chlpatí tak bude dúfam aspoň na chvíľu pokoj.
@horsiq no vieš ako som bola taká nadšená že si tu chodil kvoli milovanej nie kvoli otmu aby si utiekol pred hentými no.. oné čo bolo silnejšie?
Ale nie, veď no ja ti rozumiem a všetko len... jediné čo ma sralo ked sli oproti nám trochu tmavsi ale fakt ako vypadali normalne zacleneni do spolocnosti a ty si aj vtedy siel one... sa roztoto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mali by ich baliť k sociálnym cestovinám
@ssnehulienka : čuduješ sa mi ešte ? preto chodím rád na Oravu a som hrozný paranoik
a šak ja som sa ti nečudovala ani predtým
tak to len preto chodíš rád na oravu hej..
Primitívi !!!
Ale nie, veď no ja ti rozumiem a všetko len... jediné čo ma sralo ked sli oproti nám trochu tmavsi ale fakt ako vypadali normalne zacleneni do spolocnosti a ty si aj vtedy siel one... sa roztoto...