Takže forum sa tyka hlavne dievčat Chcela by som vedieť čo mate na vašej detskej izbe najradšej .. čo sa vam v nej pači..čo ste si možno vytvorili sami alebo podobne a čo by ste mi poradili ako si skrášlit/obzvlašnit izbu ...
ja som mal dve "zvláštne" veci v izbe. prvá bola taká drevená loď na okrasu, ktorú mám doteraz a veľmi sa mi páči a druhá vec bol môj bonsaj (strašne pekné je to v izbe) ktorý mi uhynul
čiže napríklad bonsaj by som určite odporúčal, len nikomu nedovol aby ti do bonsaju babral
Momentálne sa mi páči, že sme tu vymaľovali a konečne som vyhodila staré zošity a hlavne plno všelijakých papierov z prednášok a seminárov a konečne mám stôl pod oknom, mám plno svetla a nemám na ňom nič položené, okrem lampy a notebooku. Poriadok, málo vecí, to sa mi páči
@semhamforas ano ano ten bonsaj sa mi veelmi paci viem ze raz mal jeden aj moj ujo ale bohuzial dlho u nho neprezil =O..mozno si niaky kupim .. a mne osobne sa aj pacia take kvitnuce kaktusy uz jeden vlastnim.. je to zaujimave =D...
@lucina223 a aky ma tvar ?=P-- jop aj ja mam rada take prazdno.. ale take utulné prazdno..ale ja tu mam tolko veci =P/ .. keby to je na mne uz to vyhodim ! =D... ale niektorych veci mi je aj luto =D...
@xnikushinkax keď ti v obchode poriadne vysvetlia čo tvoj bonsaj žiada, nemal by ti zomrieť. Ani to neni nejaké náročné na údržbu. Myslím že bonsaj žiaden kaktus nenahradí. Bonsaj je jednoducho bonsaj.
najradšej mám svoju posteľ a úúúplne milujem svoj páperový vankúš a zdržte sa toho,že sú nezdravé atď. Nie je nad to vyspať sa na poriadnom páperovom vankúši
Svoju izbu mám fakt od narodenia a prešla istými zmenami no stále,keď sa pustím do preriadovania a menenia vecí, nikdy to nedotiahnem dokonca :/ akurát dnes som rozmýšľala čo prikúpiť / vyrobiť... hľadám si nejakú peknú látku na závesy tak snáď ich raz ušijem + nejaké obliečky..vankúše..len ikea je moc moc ďaleko :/
repráky? a posteľ moju milovanú širokú. neviem, v izbe tak maximálne spím, poprípade čítam a tak. počítač mám inde, písací stôl som nevyužila inak ako skladisko už ani nepamätám. čiže mám tam bordel a neprekáža mi to
ale ako kebyže upracem tak je to pekná izba, bledé drevo, červené a biele doplnky. na stene mám čiernobiely plagát v ráme, veľké zrkadlo, v robení nástenky sa vyžívam, povytrhávam obrázky z časopisov, plus nejaké spomienkové predmety a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
čiže napríklad bonsaj by som určite odporúčal, len nikomu nedovol aby ti do bonsaju babral
Ale na mojej izbe sa mi nepáči jej tvar,je nehorázne nepraktický...
Tak vymaľujem a asi by som použila aj tapety! Alebo niečo zaujímavé mať namaľované Aj strop by som si namaľovala
A nakúpila veľa vankúšov Blázon Alebo nejaký obraz! Koberec A poriadok by musel byť
Svoju izbu mám fakt od narodenia a prešla istými zmenami no stále,keď sa pustím do preriadovania a menenia vecí, nikdy to nedotiahnem dokonca :/ akurát dnes som rozmýšľala čo prikúpiť / vyrobiť... hľadám si nejakú peknú látku na závesy tak snáď ich raz ušijem + nejaké obliečky..vankúše..len ikea je moc moc ďaleko :/
ja sa ti nedivím keď každé druhé fórum sa tu týka toho čo si napísal DD
ale ako kebyže upracem tak je to pekná izba, bledé drevo, červené a biele doplnky. na stene mám čiernobiely plagát v ráme, veľké zrkadlo, v robení nástenky sa vyžívam, povytrhávam obrázky z časopisov, plus nejaké spomienkové predmety a podobne.
sorry bro už moc nehrávam hry
ty si stiahni minecraft a keď otvoríš multiplayer napojíš sa na nejaký server tak ti padne sánka dolu kámo
proste keby si videl čo tam niektorí típci vedia postaviť tak by si žasol... normálne hrady a takéto
napríklad ale sú aj vačší machri