Ahojte Ja si naozaj neviem rady mám napísať úvahu o piseni od Rytmusa Deti stratenej genrácie neviete mi pomôcť ako začať je to iba na pol strany prosím každú umeleckú dušu čo vie písať slohy,úvahy...
@4lex Áno zo školy viem viem je to čdné my sme na hodine počúvali aj ten song Škola rapu vraj aby sme podľa učiteľky vedeli rozoznať čo patrí do jadra slovnej zásoby a čo do okraju
@cupcake007 to zariadneie kde chodím by som nenazývala školou ale holubník toho roku píšem Monitor a ja netuším ako ho spraviť veď ja som úplne vymletá z našej školy
Ja by som ti aj pomohla, úvahy píšem rada, ale prepáč, o Rytmusovi to ani ja nedokážem. Nedala vám učiteľka náhodou na výber ešte nejakú tému? Niečo normálnejšie...?
úvaha:
Merítko neni škola ani žiadne lóve. Tieto slová stoja za zamyslenie. V tejto piesni sú využité dosť zmysluplne preto že táto pieseň je o živote. A presne o tom je život. Robiť to čo ťa baví a ako to vraví autor piesne: všetko silné, čo sme zažili, nás nezabije. Je to všetko o tom že všetko v živote nás posilní . Z tejto piesne cítim veľmi pozitívnu energiu a povzbudenie. Asi to bude tým že je tu dosť silné zamyslenie nad tým čo je to šťastie. Každý človek by si mal v živote položiť otázku čo ho robí šťastným. Keď na ňu nájde odpoveď presne týmto smerom by sa mal uberať a zdokonalovať sa v jeho oblasti. ...
Napíš, že si to odmietaš pustiť, pretože je pod tvoju úroveň sa k niečomu takému znížiť.
Ja by som to napísala.
A bola by to päťka, na ktorú by som bola najviac hrdá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja by som začal o tom, že tú hudbu nepočúvam a že rytmus je najväčší kokos a kopirant pod slnkom
Merítko neni škola ani žiadne lóve. Tieto slová stoja za zamyslenie. V tejto piesni sú využité dosť zmysluplne preto že táto pieseň je o živote. A presne o tom je život. Robiť to čo ťa baví a ako to vraví autor piesne: všetko silné, čo sme zažili, nás nezabije. Je to všetko o tom že všetko v živote nás posilní . Z tejto piesne cítim veľmi pozitívnu energiu a povzbudenie. Asi to bude tým že je tu dosť silné zamyslenie nad tým čo je to šťastie. Každý človek by si mal v živote položiť otázku čo ho robí šťastným. Keď na ňu nájde odpoveď presne týmto smerom by sa mal uberať a zdokonalovať sa v jeho oblasti. ...
Ja by som to napísala.
A bola by to päťka, na ktorú by som bola najviac hrdá.