Pre bohaaaa
Mám silný pocit, že toto čaká za týžden aj mňa. Nechápem ako sa dá úvaha na pranostiku napísať, na príslovie alebo porekadlo pochopím ale toto je pičacina
Preco by sa nedalo? Mozes pisat uplne o hocicom. Napises myslienku od nej odvodis druhu, od nej dalsiu a nakoniec mozes pisat o comkolvek a dokopy nic nepovedat.
môžeš skĺznuť na celkovú obšírnu tému pranostiky, či s nimi súhlasíš, či celkovo súhlasíš s predpoveďami, zvykmi, čo si myslíš o ľuďoch, ktorí sa tým značne ovplyvňujú, či je to podĺa teba pravda alebo jasný nonsens, či sa tým riadiš ty sama, skús sa zamyslieť nad interpetáciou pranostiky
alebo môžeš dať úvahu na tému, čo sa stane ak v daný deń bude naozaj pršať a ďalších 40 mokrých dní tebe a tvojmu okoliu zmení život
-niečo fiktívne samozrejme
potom môžeš zhrnúť body, čo ak pršať nebude
(z improvizácií a absurdných slohov vzniknú zväčša pekne zábavné texty)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Mám silný pocit, že toto čaká za týžden aj mňa. Nechápem ako sa dá úvaha na pranostiku napísať, na príslovie alebo porekadlo pochopím ale toto je pičacina
Vidím ako jedinú možnosť poňať to značne metafyzicky
... a zakonči tým že Medard mal kvapavku ako nám pôvabne zdelil @qwer28.
môžeš skĺznuť na celkovú obšírnu tému pranostiky, či s nimi súhlasíš, či celkovo súhlasíš s predpoveďami, zvykmi, čo si myslíš o ľuďoch, ktorí sa tým značne ovplyvňujú, či je to podĺa teba pravda alebo jasný nonsens, či sa tým riadiš ty sama, skús sa zamyslieť nad interpetáciou pranostiky
alebo môžeš dať úvahu na tému, čo sa stane ak v daný deń bude naozaj pršať a ďalších 40 mokrých dní tebe a tvojmu okoliu zmení život
-niečo fiktívne samozrejme
potom môžeš zhrnúť body, čo ak pršať nebude
(z improvizácií a absurdných slohov vzniknú zväčša pekne zábavné texty)