ja som riadne uvažovala, aj som mala chalanov do kapely, lenže čo z toho, keď ani jeden nevedel na nič hrať a ani spievať??? ja hrám na gitaru, a spievam, takže ak by niekto chcel, som k dispozícii
Ja nad tým uvažujem už hrozne dlho, ale nemám na to ľudí, resp. aj by boli ľudia, ale ich neviem asi dosť motivovať Hrozne ma baví skladať piesne a hrám na klasickej gitare (raz bude aj elektrická)...
@purpledrug666 klasické nástroje + rock, metal a podobne je úžasná kombinácia napr. Sum 41, Yellowcard, JethroTull atď...
Ja konkretne nie ale môj priateľ hra na bicie a jeho najlepší kamarat na gitaru a ta jeho čaja na klavír ..takže možno raz s toho niečo bude , až nato že im chýba speváčka nehlási sa niekto? z KE samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
(ale v prípade, že by dakto potreboval vymyslieť originálny názov, som k dispozícií )
... lebo vtedy som mala asi tak 10 rokov a chceli sme byť v klipe Ozone
@purpledrug666 klasické nástroje + rock, metal a podobne je úžasná kombinácia napr. Sum 41, Yellowcard, JethroTull atď...
@roryanne tie prvé dve počúvam .. to tretie nepoznám, idem si pustiť