Uvažujem o vysokej škole, potrebujem zopár informácii o prijímacích skúškach a celkové dojmy
Ešte nie som po maturite, ale už uvažujem kam na výšku. Chcem ísť na zubné lekárstvo do Košíc a podľa zistených informácii som sa dozvedela, že prijímajú 50 uchádzačov. Potrebovala by som aspoň približné informácie, ak niekto na tejto škole je, aspoň aké
mám spolužiačku, ktorá sa tam chystá a ona sa učí z takých kníh kde má 1500 otázok z bio a ďalších 1500 z chémie, kúpila si to asi rovno na tej univerzite
@katazemco ja by som sa na tvojom mieste nesla na vysoku do Kosic alebo Presova tieto skoly nie su na takej dobrej urovni ako napr. v Nitre a Bratislave ale ako chces tvoja volba...
@nixxina a ty odkial vies ze Nitra je na hovno ked tam ani nestudujes... a nehovor mi ze ti to len niekto povedal uz poznam take komentare ze JPP (jedna pani povedala)
@milotka507 studovala si snad zubne lekarstvo upjs v ke ze vies ze inde je lepsie? upjs je na tom hodne lepsie ako nitra napriklad .tam za daco stoji Len polnohospodarska ..a napr presov ma najlepsiu filozoficku pp bratislave a vlastne co riesit na Sr nieje ani daka specialne dobra univerzita...
@milotka507 No nahodou skoly V Kosiciach a Presove su jedny z naj na Slovensku! Lepsie skoly su uz len v Blave...a Nitra je dobra tak na polnohospodarske obory A zubarina je myslim, ze v Kosiciach, v Presove som nepocul, ze by tu nieco take vobec bolo.
@echoechoecho no ja ti poviem k tomu len tolko ze vysoke skoly v kosiciach ci presove su prehnane predrazene oproti nitre alebo bratislave kde je zivotna uroven na lepsej urovni ako v kosiciach alebo presove kde nemas nic ani poriadnu pracu cize vychod je nic oproti nitre alebo bratislave cize moja volba je nitra aj z tochto dovodu...
Rozpravali sme sa o urovni skoly, nie o nakladoch! Mas na mysli asi ceny intrakov, ze? Tak potom ides do Nitry nie kvoli kvalite, ale kvoli cene...ale to je tvoja vec, takze ok
@echoechoecho nie nemam na mysli ceny intrakov ja idem do Nitry kvoli odboru ktory ma zaujima a je jediny na Slovensku ja len konstatujem ako to je na vychode a zapade s pracou a zivotom...
Čo vám jebe s Nitrou? Ona sa tu nepýta na VŠ v NR.. chce ísť na zubarinu tá je v KE a v BA..
Záleží od toho, ako ti ide chémia a biola. Dajú sa aj do BA aj do KE kúpiť testovnice z bio a che kde je v každej knižke 1500 otázok, pri každej je 8 možností a správne môže byť jedna ale kľudne aj všetky. Inak tam sa treba fakt tvrdo pripravovať pretože sa hlási veľa ľudí a bere sa veľmi málo oproti všeob. lekárstvu takže to nie je tak, že "skúsim"
@milotka507 Nic proti Nitre, ale ani tam to nie je bohvieco...lebo zapad to nie je len Bratislava Uznavam, ze v BA sa zije najlepsie na Slovensku, a takisto nie vsade na vychode to vyzera ako na Luniku 9 btw skoly v PO a KE maju dost dlhu tradiciu, a samozrejme kvalitu...a kedze diskusia sa tyka zubariny, tak ta je v KE urcite jedna z najlepsich ...a na zaklade jedneho oboru z NItry tazko mozes sudit kvalitu skol ..ked tam ides zo sukromnych dovodov, tak to je uz nieco ine....
@milotka507 a btw ako si to myslela, ze skoly v PO a KE su predrazene? ked nemas na mysli intraky...akoze za skoly sa plati, az ak studujes Bc viac ako 3 roky a Mgr. viac ako 2 roky....
@milotka507 A mna by zaujimala odpoved na otazku,preco by nemala byt stoma v KE dobraOo
Spoluziak bol prijaty na vseobecnelekarstvo do Brna a nakoniec ho vzali na stoma do KE,uz mal po zapise a aj napriek tomu si vybral stoma aj ked to je "len"v KE. Ako fakticky,nikdy som pol zleho slova na stoma tam nepocula,tak z coho to sudis?
@milotka507 Ou,niekto sa tu asi zle vyspal,co to ma spolocne so mnou? Pytala som sa ta na nazor na mna? Tak co tak nerozpravat odveciOo
Nie je to moja stoma,ja tam nejdem,ale zaujima ma odovodnenie toho,co si TY povedala. Nieco napises a potom si to nevies obhajit? A tej babe vyssie tiez nevies ospovedat. Tak akoze o com? Nepis veci,ktore si nevies nicim podlozit,clovek sa ta SLUSNE spyta a ty mu ani na druhy/treti raz nevies SLUSNE odpovedat? Seems legit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
zaujimale by ma ze kde ty konkretne studujes
Stoma je v KE dost uznavana a je tazke sa tam dostat,realne by ma zaujimalo,z coho sudis,ze nieOo
Záleží od toho, ako ti ide chémia a biola. Dajú sa aj do BA aj do KE kúpiť testovnice z bio a che kde je v každej knižke 1500 otázok, pri každej je 8 možností a správne môže byť jedna ale kľudne aj všetky. Inak tam sa treba fakt tvrdo pripravovať pretože sa hlási veľa ľudí a bere sa veľmi málo oproti všeob. lekárstvu takže to nie je tak, že "skúsim"
Spoluziak bol prijaty na vseobecnelekarstvo do Brna a nakoniec ho vzali na stoma do KE,uz mal po zapise a aj napriek tomu si vybral stoma aj ked to je "len"v KE. Ako fakticky,nikdy som pol zleho slova na stoma tam nepocula,tak z coho to sudis?
Nie je to moja stoma,ja tam nejdem,ale zaujima ma odovodnenie toho,co si TY povedala. Nieco napises a potom si to nevies obhajit? A tej babe vyssie tiez nevies ospovedat. Tak akoze o com? Nepis veci,ktore si nevies nicim podlozit,clovek sa ta SLUSNE spyta a ty mu ani na druhy/treti raz nevies SLUSNE odpovedat? Seems legit