tákže už som čítala/počula že budeme /stíhaný/ (či čo vlastne.. ) za sťahovanie dát z internetu ? ... to už je alebo to bude ? alebo čo ? =D mám sa bať niečo sťahovať ? =D aj ked bez toho budeme stratení =O aky máte nato názor vy ? =D
tak a teraz tu min. 3 mesiace budeme vidiet ujebanych ludi zakladajucich fora o tom ako je trestne stahovat z internetu aaaaa prebudte ma dakto z tohto sna
čítala som jeden status, že "ak náš majú zavrieť za sťahovanie hudby, dúfam, že nás rozdelia podľa žánrov" a to je pravda ! nechcela by som byť v jednej cele napr. s hip-hopermi alebo pop dievčatkami
@nixxina tak namiesto toho budu vymahat peniaze a ked zacnu kazdemu po dome chodit exekutori to bude viac boliet ako hromadne vazenie ale kto chce vediet v kocke o com je ACTA tu ma video:
takže smeruje to do velkej riti, teraz si na to naši politici netrúfnu lebo je pred voľbami, ale potom sa máme po riti. budeme sedieť všetci. za všetko. jo a zmeňte si potom zvonenia na nokia tune alebo tak, lebo keď zistia, že tam máte green day tak idete k zemi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
But... We are legion. We do not forgive. We do not forvet. Expect us.
Z internetu mám stiahnuté všetko okrem Win...
dole si zapnite titulky CC
» zeitung.cz/kultura/203-ume...
takže smeruje to do velkej riti, teraz si na to naši politici netrúfnu lebo je pred voľbami, ale potom sa máme po riti. budeme sedieť všetci. za všetko. jo a zmeňte si potom zvonenia na nokia tune alebo tak, lebo keď zistia, že tam máte green day tak idete k zemi.
FUJ TAJBL život