ZDravim Chystam sa tento rok na prijimacky na veterinarske lekarstvo do Kosic, aj napriek vsetkym tym strasidelnym komentarom, ktore som nasla na forach. Najde sa tu este niekto, kto sa hlasi tento rok? Budem vdacna aj za rady od sucasnych studentov, h
presne tieto vraj hned v prvom rocniku je velke sito. Predsalen som uz v pokrocilom veku a nechcem skolu robit az do 40tky, preto mam z toho dost obavy
ja som v prvaku na UVLF odbor VVL a nieje to žiadna sranda...2 skušky mi chybaju zo zimneho a ak nemaš pevne nervy tak sem radšej nechoď, nemaš vobec zaruku že ťa nevyhodia v ktorom koľvek ročníku, pristup učiteľov je "užasny"....nechcem odhovarať, aj mňa odhovarali a už ľutujem že som neposlúchla !!
a uz ti prisla nejaka posta od nich? ja som nevyplnala tu e-prihlasku, len som im poslala normalnu, tak si nemam ako skontrolovat, ci je vsetko ok, ale hadam sa mi ozvu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov