@fr4nk1 ale firefox ti pri killnuti alebo restarte znova spusti tu istu relaciu , teda ak tam nemas zapnute ci sa ta to ma opytat ci chces spustit novu relaciu alebo obnovit tu staru , takze... reinstall
@imosk : vsak aj ja mam Mozillu...a islo to...opytalo sa ma, ci chcem spustit novu relaciu...ale ak to tam ty nemas, tak nainstalovat nanovo ale...ved je to len chvilocka
Veď ale aké nachytanie? Dám v Opere nový list, idem na hentú stránku - aha, trapas, zavriem ten list, vymažem si to z koša a z histórie - čo mi to tam má čo byť a život ide ďalej. Aké "nebude sa to dať vypnúť", aký "reštart"?
Hej, ale je to infantilné, že „nachytali“, veď keď ti niekto pošle stránku, aby si si to pozrel/-a, tak ako môžeš vedieť čo tam je? Ale obyčajne to proste šlo zavrieť s ctrl, alt, delete. A ostatné mi potom firefox obnovil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Boj sa, boj sa
Vybehnú na teba taký zlý deduškovia, čo sa trtkajú a umývaju v sprchách, bude ti hrať iritujúca hudba do uši a nebude sa to dať vypnúť.
@imosk
Že som ťa ja nachytal ?
no esteze po restarte pc to zmizlo...takze fakt neklikat!
@velkapohroma Neviem. =D
samozrejme nemal pošajn čo to je tak klik na to
CTRL+ALT+F13
a zavre sa to
A nechápem, ako sa mohol na to niekto nachytať 2krát a viac.
firefox a iné (ctrl alt del, vypnúť proces)
táák ťažké
1. spôsob: Ctrl+Alt+Delete -Procesy -firefox.exe -Ukončiť proces
2. spôsob: Štart -Všetky programy -Mozilla Firefox -Mozilla Firefox(Núdzový režim)
3. spôsob: Preinštalovať Mozillu
4. spôsob: Držať "Enter"
...a nechodte na » www.mylazysundays.com, lebo to je iba horsie
» www.youtube.com/... watch?v=kt-mN9lqhYM&feature=related
...a nechodte na » www.mylazysundays.com, lebo to je iba horsie