Uz dlhšie nad tym premýšľam.......zeby som utiekol....... utiekol do Moskvy
Nebaví ma život ná Slovensku, nepáči sa mi ze sme v EU, nepáčia sa mi ľudia ani nič..... Nestotožňujem sa s názormi ľudí a chcem začať odznova všetko rozbehnuté tu na SK pozastaviť, utiecť do Ruska.......
Možno by sa to dalo jak Lenin, prísť a začať vykrikovať v Moskve najprv získať 10 ľudí, potom 100, potom 1000, potom Moskvu a celé Rusko, spraviť niečo jak teraz v Kyjeve len bez ničenia všetkého, a nech ma ľudia dosadia k moci...
Pocuj, mas aj nejake plany, co spravit so SPECNAZ jednotkami? Dalo by sa tam nieco vylepsit?
Inak mozno by sa to dalo, ze by si sa stal jednym z Alexandrovcov, ziskal si mrte popularitu spevom, stal sa ich veducim a stadial by si nastupil na vojensku skolu a potom do politiky, ked Putin pojde, tak vyberie teba...
Ruská mentalita ma neláka, je to blízko východoeurópanom, čiže nám (korupcia, závisť atď). Ak sa ti nepáči Slovensko, tak určite neuvažuj nad Ruskom, lebo to bude podobné
Skús ísť do Ameriky, Austrálie alebo do Ázie (tá má výhodu, že je lacnejšia než u nás, čiže ak máš našetrené tak pohoda)
no veď by si len raz zabliakal pred Kremľom a hneď ťa zbalí FSB a mučili ťa elek. šokmi do vajec, lebo by si mysleli že si agent USA, alebo Ukrajiny..
to ty nepoznáš takéto metódy...
treba s tým počítať kamo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Inak mozno by sa to dalo, ze by si sa stal jednym z Alexandrovcov, ziskal si mrte popularitu spevom, stal sa ich veducim a stadial by si nastupil na vojensku skolu a potom do politiky, ked Putin pojde, tak vyberie teba...
Ináč celkom vtipný príspevok, taký random sily humor ale tak, je už pokočilejšia nočná hodina, dá sa to pochopiť z tvojej strany.
Ruská mentalita ma neláka, je to blízko východoeurópanom, čiže nám (korupcia, závisť atď). Ak sa ti nepáči Slovensko, tak určite neuvažuj nad Ruskom, lebo to bude podobné
Skús ísť do Ameriky, Austrálie alebo do Ázie (tá má výhodu, že je lacnejšia než u nás, čiže ak máš našetrené tak pohoda)
asi, žéeé
to ty nepoznáš takéto metódy...
treba s tým počítať kamo