ahojte, chcela by som sa niečo spýtať. idú vianoce ktoré mám moc moc rada a berem ich ako stretnutie s rodinnou a krásne prežité spoločné hcvíle ako skor obdobie kedy konečne dostanem veľa darčekov. a doma sa naši neznášajú a húkajú po sebe a bavia sa iba
asi by som ostala a tvarila sa ze nic.. my sme mali take vianoce stale ze vsetci sa tvarili ze su stastna rodina aj ked to tak nebolo.. a bolo to fajn.. aspon jeden den dokazali byt vsetci na seba mili.. ale keby po sebe zacali vrieskat a hadat sa alebo mat ustipacne poznamky asi by som odisla.. aj ked je to podraz..
prijala by sm darceky ale dala byosm im najavo ze nie som stastna a ze nech s tym darco robia lebo ma take spravanie ubija.a ze vianoce nie su o tom..a ze ked chcu v tom pokracovat tak darceky dalsie nech mi uz ani nedavaju...lebo nestojim o hmotne darceky al eo to..aby boli vioanoce uprimne a prijemne bez pretvarovania sa...
dakedy treba byt drzy a povedat si svoje abvy sa aj dospeli uvedomili
neboj...ja to zazivam kazdy rok...mozno este aj horsie nez ty...moj oco je totiz to zaryty ateista a podla neho, ked nie sme krestansky zalozeni, tak by sme vianoce slavit ani nemali....kazdy rok je problem, s tým, ze ma pindy, ze na co nam je stromcek..a uuuplne najlepsie je, ze k stredovecernemu stolu uz po dva roky ani neprisiel...za tie roky som si zvykla..a naucila som sa to ignorovat..lebo ked si to clovek pripusta velmi k srdcu, zbytocne si pokazi naladu...
Asi by som sa skúsila dohovoriť na Vianoce so starými rodičmi. Niet nič krajšie ako spomienky, keď sme ešte mohli byť spolu..
A na darčeky kašli. Rozmýšľaš, či sa dáš kúpiť? O 10 - 20 rokov budeš spomínaš na Vianoce s niekým, kto Ťa ľúbil a nie na to, koľko sa tá haraburda dala používať.....!
podla toho co pises si ta absolutne nezasluzia....dohodni sa s kamaratmi a sprav si pekný program,a hlavne nesmut ze oni budu sami,aj tak by to tvoja pritomnost mozno zhorsila,takto si aspon uvedomia,ze ti to naozaj vadi ako sa spravaju,a mozno to potom zlepsia...drzim palce nech to vyde a pekne vianoce teda=o)
Máš ty teda doma teda poriadne otrasné tie podmienky ... na tvojom mieste by som ani domov nechodila ... asi by som kašľala na nich naj si robia čo chcú ... ae nie som v tvojej situácii a neviem ako sa cítiš ,aj keď ... ae tak ty by si mala vedieť najlepšie čo ti je najlepšie urobiť v takom prípade
Myslím teda,že s tým ti asi nikto kto na tom nie je podobne ako ty nepomôže ... no ae je to len môj názor
To je dosť zlé od rodičov ked im je jedno či ich dieťa sa počas Vianoc bude cítiť dobre alebo zle. A nechápem ľudí ktorí sa aspoň párkrát do roka nevedia usmiať.
nevzala by som to od ziadneho pretoze by si mysleli ze som krava ktora sa necha odbit nejakymi darcekmi stacia na nu peniaze a tak ...z coho vyplyva ze to bude peklo budu sa vadit nadavat na seba skriekat vrieskat a vsetko mozne len to nebude normalne...bolo by to moc tazke neotvorit tie darceky a ani sa na ne nepozriet co to je ale premohla by som sa...
dakujem ste strasne zlaty..je to fakt hrozne :/ ja som z toho uplne mimo...neviem co mam robit...babka mi povedala ze ona by sa na nich vysrala ze naschval by si dala viac darcekov a srala by na nihc..a uzivala by si..tak neviem ze co :/
1. prestante s tymi gifmi, urazate zakladatelku tejto diskusie, boybandy a Spocka!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.kasli na nich, tvar sa neutralne a oslavuj sama so sebou.........................funguje to, len sa na to musis nastavit.................vianoce su samy osebe fajn..............uzi si, co mozes
no ja by som sa rozhodla pravdepodobne práve v ten deň... počula by som, alebo videla jednu jedinú hádku, hneď by som im to povedala, poďakovala za ,,krásne vianoce´´ zobrala by som si nejaké cashe a vypadla vonku...
nezabudla by som im ešte medzitým pripomenúť, že keď toto má byť rodina a toto má byť príjemné rodinné posedenie, nech si to ,,vychutnávajú´´ sami, ja záujem nemám, poprípade ak by som už mala pre nich darčeky, hodila by som im ich pod stromček a dovidenia...
potom by som už len čakala, či sa neznormalizujú a nezavolajú mi... ak áno, vrátila by som sa, vysvetlila by som im pár vecí, ako to funguje a keď to nefunguje, nech si to nevylievajú aj na sviatky pri deťoch, poprípade, že ich spolu nikto nedrží a ja nepotrebujem falošnú rodinu... tak nech si dajú spoločne nejaký výlet alebo čo a trocha sa udobria aspoň kvoli mne...
ak by nezavolali, aspoň by som videla aký majú o mňa strašný záujem a ani by som sa nevracala...
akurát že ja by som si to mohla dovoliť, ale Ty keď máš 14... no neviem ...
v každom prípade to máš blbé a určite Ti nezávidím, tak veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
otvor darcek mozno tam bude táto boy band a bude stastná rodinka aspon na 5minut
asi by som ostala a tvarila sa ze nic.. my sme mali take vianoce stale ze vsetci sa tvarili ze su stastna rodina aj ked to tak nebolo.. a bolo to fajn.. aspon jeden den dokazali byt vsetci na seba mili.. ale keby po sebe zacali vrieskat a hadat sa alebo mat ustipacne poznamky asi by som odisla.. aj ked je to podraz..
dakedy treba byt drzy a povedat si svoje abvy sa aj dospeli uvedomili
A na darčeky kašli. Rozmýšľaš, či sa dáš kúpiť? O 10 - 20 rokov budeš spomínaš na Vianoce s niekým, kto Ťa ľúbil a nie na to, koľko sa tá haraburda dala používať.....!
Myslím teda,že s tým ti asi nikto kto na tom nie je podobne ako ty nepomôže ... no ae je to len môj názor
@5 , @6 , @12
čo to riešite?
nemalo by sa na takej veci smiať, ale ked som uvidel ten GIF, tak sa mi zlepšila nálada
najlepšia výhoda netu...
@Horox
To by potrebovali riadny konsky kokot
ale ked mne to príde tak vtipné
Tento je fakt super tiež, ...
ale v každom prípade:
[/IMG]
@V3nty ja nie, ale on
2.kasli na nich, tvar sa neutralne a oslavuj sama so sebou.........................funguje to, len sa na to musis nastavit.................vianoce su samy osebe fajn..............uzi si, co mozes
nezabudla by som im ešte medzitým pripomenúť, že keď toto má byť rodina a toto má byť príjemné rodinné posedenie, nech si to ,,vychutnávajú´´ sami, ja záujem nemám, poprípade ak by som už mala pre nich darčeky, hodila by som im ich pod stromček a dovidenia...
potom by som už len čakala, či sa neznormalizujú a nezavolajú mi... ak áno, vrátila by som sa, vysvetlila by som im pár vecí, ako to funguje a keď to nefunguje, nech si to nevylievajú aj na sviatky pri deťoch, poprípade, že ich spolu nikto nedrží a ja nepotrebujem falošnú rodinu... tak nech si dajú spoločne nejaký výlet alebo čo a trocha sa udobria aspoň kvoli mne...
ak by nezavolali, aspoň by som videla aký majú o mňa strašný záujem a ani by som sa nevracala...
akurát že ja by som si to mohla dovoliť, ale Ty keď máš 14... no neviem ...
v každom prípade to máš blbé a určite Ti nezávidím, tak veľa šťastia