Toto je otazka pre maturantov ktory po strednej uz nesli na vysoku..Urobili ste si si po poslednom rocniku strednej skoly este prazdniny, alebo ste sa snazili hned po skole niekam zamestnat ? Mna osobne to na vysku moc nelaka, neviem sa vsak zmierit st
počas školy brigáda, aj počas učenia na matury, potom cez leto brigáda..robotu som si začal hľadať v septembri, podarilo sa po pár dňoch a od októbra som už pracoval.
ja som také decko, prázdniny sú zateľ to posledné obdobie, ktoré by som si kazil prácou, no a cez školu sa mi tiež nechce. vlastne, na výške som kvôli 5 rokom prázdnin. aa.... tiež mi vraveli, že po strednej budem mať najdlhšie prázky ever - hovno, hovno, porob skúšky hneď a nestresuj sa kvôli nim, potom máš prázky viac menej štovmesačné aj cez školu...
môj kamarát chcel začať pracovať... po mesiaci prišiel na to že je dosť na piču vstávať každý deň o tej a tej ísť na jedno miesto na 8 - 10 hodín a potom sa vrátiť domov úplne zničený tak radšej išiel na výšku....
@purpledrug666 nezufaj,na VS polnohospodarsku ta vezmu urcite tiez rozmyslam nad tym ze sa tam zasijem aspon na rok..nech su rodiacia stastny ze maju syna vysokoskolaka no a ak ma nezacne skola bavit po roku pojdem makat
@ulrik no ja som tiez take decko normalne citim ze som este cez teto prazky nezazil vsetko co som mal skusim to postihat po mature,alebo tiez ako ty pojdem na neaku VS, aj ked moja nechut k uceniu je obrovska
@exonr zo mňa by nebol dobrý poľnohospodár .. by skapalo všetko, čo by som obrábala
šak toto, všetko kvoli rodičom, keby ma nedonútili ísť na školu do mesta, kt. neznášam a ešte na gympel, to by sa mi žilo a možno by som výšku ani nepotrebovala
ja si i tak musím nájsť brigádu, lebo nemám ani cent .. teraz akurát budem mať 20 eur ale aj to miniem na jeden deň busom a potom som v piči takže neviem neviem.. zas ísť na výšku bez peňazí :/ , nemám ani čím zaplatiť chápeš , rodičia či mi dajú .. to je 50 na 50 podľa toho akú budú mať v ten deň náladu
Po škole som v podstate skoro hneď našla brigádu, a v júni som začala pracovať na plný úväzok. Keď nie sú peniaze iná možnosť nie je. A ani neľutujem, doma by som sa zbláznila.
@purpledrug666 tak asi ani zomna by nebol dobry polnohospodar kravu som nazivo poriadne este ani nevidel vlastne ani neviem co sa na tej skole uci ,ale vsetko treba skusit ..A tiez som momentalne bez penazi ..mama ma nervy ze kazdy den vypytujem od nej penaze ale tak ma smolu,ja som nevymyslel ze sa chcem narodit tak nech ma ziví .. v lete som sice chcel ist na brigadu no nakonec som bol rad ze mi ta pracovna agentura ci co to je, ziadnu nenasla som si odychol a na festivaloch pominal aj posledne uspory co som mal
Chcela som ísť na VŠ hned po strednej ale mala som smolu a naprijali ma.. Tak som bola na absolventskej a potom len brigady a hluposti.. Teraz už konečne na VŠ idem Ale je to dobre tak ako to je, lebo minulý rok som ani nevedela kam chcem ísť, prihlášky som dala na poslednú chvíľu, ale teraz idem presne tam kam chcem a som si istá
Nešpekuluj a keď nejdeš na výšku, padaj robiť. Teda sa aspoň snaž zamestnať.
Ja zasa poznám ľudí, ktorým sa nechce robiť a šli na výšku.
Nikdy by som nešiel na výšku, len preto, že sa mi nechce robiť. Myslím, si, že po tej maturite by už každý mal mať aký taký rozum a vážiť si prácu. A komu sa nechce robiť, je rozmaznané decko.
@klaudiqaaa a to bude do 25tky "mami daj mi peniaze, chcem si kúpiť topánky"? lebo väčšina ľudí robí popri škole práve kvôli tomu, aby nemuseli sa takto správať
@puco90 ne ze by sa mi nechcelo robit...to len tak ma zaujimalo ze co ostatny robili po mature.Ci si urobili prazdniny alebo isli makat..ci nebude vyzerat ako neaky povalac ked si 2-3mesiace po mature urobim prazdniny ...inac nechodis ty na SPU lebo sa mi zdalo ze som ta tam videl..
@exonr môže byť, aj som tam pár krát čakal na kamaráta...a akože ja o sebe tvrdím, že mám dobrú pamäť na xichty a roky podľa určitých udalostí, ale zapamätať si niekoho z autobusu a to náhodou ešte nie to je sila toto...
@puco90 no lebo vtej dobe som furt chodil na birdz tak som uz sade videl ludi z birdzu..videl som teba a potom este jednu babu z nitry co sem dost casto chodi ale neviem presne aky ma nick
@sandy114 iste, chapem, ale zas si zober podla veku, klaudiqa zrejme este chodi na ss a tam mas upne ine rozmyslanie, ono vacsinou sa ti to zmeni v dobe ked si uvedomis ze si uz sama za seba a chces byt samostatna, samozrejme ak ma clovek dostatocnu financnu zabezpeku zo strany rodicov, frajera tak nema dovod takto uvazovat a mysli si ze je samozrejme ak to tak je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a z gympla mám velké h*vno
@ulrik no ja som tiez take decko normalne citim ze som este cez teto prazky nezazil vsetko co som mal skusim to postihat po mature,alebo tiez ako ty pojdem na neaku VS, aj ked moja nechut k uceniu je obrovska
šak toto, všetko kvoli rodičom, keby ma nedonútili ísť na školu do mesta, kt. neznášam a ešte na gympel, to by sa mi žilo a možno by som výšku ani nepotrebovala
ja si i tak musím nájsť brigádu, lebo nemám ani cent .. teraz akurát budem mať 20 eur ale aj to miniem na jeden deň busom a potom som v piči takže neviem neviem.. zas ísť na výšku bez peňazí :/ , nemám ani čím zaplatiť chápeš , rodičia či mi dajú .. to je 50 na 50 podľa toho akú budú mať v ten deň náladu
bohužiaľ tento rok už makám .. chýbajú mi prázdniny
bohužiaľ
Ja zasa poznám ľudí, ktorým sa nechce robiť a šli na výšku.
Nikdy by som nešiel na výšku, len preto, že sa mi nechce robiť. Myslím, si, že po tej maturite by už každý mal mať aký taký rozum a vážiť si prácu. A komu sa nechce robiť, je rozmaznané decko.
Kedy si ma to videl ? Aspoň približne napíš.