Prazdniny mozno definovat psychickym stavom (robis si co chces, spis dokedy chces atd ) a tento stav mam uz od zajtrajska, takze jeden den a su prazdniny
som veľmi šťastná, konečne voľno a to úžasné teplo, slnko hreje, len aby v lesoch nebolo veľa ľudí, lebo ma klepne, ale kto už v dnešnej dobe chodí do lesov, však?
az o 14? tetkinu fujaru a nie o 14... kupaliska su plne decak...
ti, co maju este vyucovanie, maju v tej skole aj byt a nie sa flakat po kupaliskach zatial co ucitelia su v skole... na aku staru backoru platime dane z ktorych sa akotak financuje aj skolstvo, ked su kupaliska plne decak co v tej skole maju sediet?
Teším sa na jednej strane na to, že po prázdninach pôjdem na novú školu, ale na druhej bude mi posledný školský deň veľmi smutno, a neviem ako to zvládnem . A teším sa ako na prázdniny, ale s tým, že dúfam, ž ebudú podľa mojich predstáv, ktoré teraz aj tak ešte nemám.
úúúúúúúúúúúplne musíte za každú cenu nejakým spôsobom negovať všetko z čoho sa niekto teší len preto že sa z toho teší masa a my sa musíme za každú cenu odlišovať že
z jednej strany sa teším konečne voľno a od septembra na novú školu ale zase na druhú stranu už len dva týždne budem s ľuďmi ktorých mám rada a potom sa rozídeme, každý niekam inam......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ti, co maju este vyucovanie, maju v tej skole aj byt a nie sa flakat po kupaliskach zatial co ucitelia su v skole... na aku staru backoru platime dane z ktorych sa akotak financuje aj skolstvo, ked su kupaliska plne decak co v tej skole maju sediet?
dovtedy spravím tú skúšku a budem mať pokoj