Už mám plné zuby ľudí, ktorí si neustále robia srandu z niekoho problémov, hoci aj na týchto forkách...
Fakt to podľa mňa už nie je normálne, že tu niekto príde s nejakým problémom, prevažne nejakým ošemetným o ktorom nechce hovoriť len tak vonku, pretože potrebuje nejakú radu, a vy všetky deti sa do neho začnete ako bezcitný somári púšťať, absolútne bezdov
@ribo no ano, ked niekto napise taku hlupost jak oci, tak to este pochopim a hlavne ked mu to nevadi...
ale moze niekto za to, ze ma nejaku chulostivu zalezitost s malo rozvinutymi vyjadrovacimi schopnostami, potrebuje pomoc a niekto sa do neho obuje? ved to je uz max...
no to ano suhlasim s Vami zacina to tak vyzerat...
staci ked si otvorite diskusie, kde ma napriklad holka problem ze sa zamilovala do profesora, alebo dalsia ktora sa boji ze je tehotna (hoci neopodstatnene ale aj tak) a normalne sa tie komentare nedaju citat...
aj mne to vadi, ked niekto seriozne potrebuje pomoct, a aj podla stylu pisanie vidno, ze ma problem, a niekto namiesto toho aby poradil napise daku kravinu ...
ja si tiez niekedy (skor na inych forach) urobim z niekoho srandu, ale najme vtedy ked vidno, jak sa dotycny k tomu sam stavia a vidno, ze chce tym iba provokovat ..
pretože ľudia nerozmýšľajú, ako by sa cítili v koži druhých, ale tresnú prvú volovinu čo ich napadne...smutné, najmä ak je ten chudák čo potrebuje pomoc fakt zufalý...:/
No ano, i mne to vadi. Je to smutne, ze sa ludioa takto nezmyselne spravaju. Na druhej strane, vela ludi si v tychto diskusiach len robi srandu. Napise nejaku hlupu odpoved a potom sa za PC smeje nad tym aku hlupu otazku polozil a ako budu ludia reagovat. Vsetko ma dve strany mince
@Bluepater suhlasím, treba vediet rozlíšit čo je sranda a čo nie....ved ked ozaj niekto potrebuje pomoc a cíti sa už tak na prd, a ešte si tu prečíta neaký vysmech tak...to už je fakt na psichiku
Mne napr. vadí keď baba otrčí chalanovi vtedy sa nič nepýta ale keď jej týždeň meškajú krámy potom si pýta radu tak z takej si bude robiť prču každý. Inokedy zas jeden má malého druhý veľkého a ja si nemyslím že sú to až tak životne dôležité veci aby o nich písali desiatky ľudí. A už len toľko,stále platí: na sprostú otázku sprostá odpoveď.
@Ubosko ale okolnosti a podobne veci uz vediet nemozes a ked nieco nevies, ako mozes sudit na zaklade niecoho, co ani nevies ze sa stalo?
To ze ona nam tu napise len vylucne jej problem, nenapise okolnosti, to neznamena ze ju pre to mame odcudzovat a vytvarat si komenty na zaklade nasich domyslavych nazorov....
čudoval som sa ako velmi vela ludi ovlada teoriu ako sa ma spravať čo ma robiť ako ma rozpravať ale malo z nas to vie uviest aj do praxe je to polutovania hodne ja osobne radšej mlčím celý den a nevyjadrujem sa k takým ludom vydržím to s nimi a ked som uz není s nimi tak som najšťastnejší a k veci ci my to vadí tak samozrejme ze my to vadí ale ako sa s tym vyrovnat to neviem
@Demonicbass nájdu sa ľudia ktorí normálne vedia odpovedať, poradiť (záleži od predmetu ankety, fóra). Ale keď tu máš čítať každý deň tie isté "problémy" :/
@Majo áno, nájdu sa, len je ich bohužiaľ, teda aspoň na moje pomery, málo...
A neviem ale nezdá sa mi, že to sú tie isté problémy.. poniektoré áno, ale k tým si myslím, že sa už vyjadrovať ani netreba... a ostatné... možno znejú podobne, ale sú od roznych ľudí a ja osobne sa zastávam názoru, že pomocť by trebalo každému, ak pomoc potrebuje, bez ohľadu na tému
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale mne to vadi (aj ked to obcas sam robim, ale to len pri blbych otazkach), lenze nic s tym nespravis
ale moze niekto za to, ze ma nejaku chulostivu zalezitost s malo rozvinutymi vyjadrovacimi schopnostami, potrebuje pomoc a niekto sa do neho obuje? ved to je uz max...
Inak je to pravda, my Slovaci sme zakomplexovani idioti.
staci ked si otvorite diskusie, kde ma napriklad holka problem ze sa zamilovala do profesora, alebo dalsia ktora sa boji ze je tehotna (hoci neopodstatnene ale aj tak) a normalne sa tie komentare nedaju citat...
normalne au
ja si tiez niekedy (skor na inych forach) urobim z niekoho srandu, ale najme vtedy ked vidno, jak sa dotycny k tomu sam stavia a vidno, ze chce tym iba provokovat ..
zakomplexovani ludia ktori sa ventiluju tu (drvivá vačšina)
Ešte pri tých jasných fakeoch to beriem, ale takto nie.
To ze ona nam tu napise len vylucne jej problem, nenapise okolnosti, to neznamena ze ju pre to mame odcudzovat a vytvarat si komenty na zaklade nasich domyslavych nazorov....
@fxx nepodceňujme a neponižujme Birdz
@Demonicbass nájdu sa ľudia ktorí normálne vedia odpovedať, poradiť (záleži od predmetu ankety, fóra). Ale keď tu máš čítať každý deň tie isté "problémy" :/
A neviem ale nezdá sa mi, že to sú tie isté problémy.. poniektoré áno, ale k tým si myslím, že sa už vyjadrovať ani netreba... a ostatné... možno znejú podobne, ale sú od roznych ľudí a ja osobne sa zastávam názoru, že pomocť by trebalo každému, ak pomoc potrebuje, bez ohľadu na tému