Dojdem z Chorvatska a ze neni Prima, ale namiesto toho je Doma. To ako uz nikto nebude mat Primu alebo co?? a aj HBO nebudeme mat, lebo by sme si museli kupit inu telku, kvoli tomu digi alebo co...grrr....ale tak snad to prezijem len ma zaujima ci teda
Ak máte Set-top-box (ta vecička na prenos digitálneho obrazu) Primu mať budete ak nie tak namiesto Primy bude Doma. Ak to máte na Domu vám dá na iný kanál
u nas v obyvacke kde mame digi mame aj primu aj domu, a u mna v izbe mam uz len domu...a dovod je jednoduchy...prima je ceska televizia a musi platit za to, aby bola vysielana v zahranici...a o to nema zaujem....takze asi tak...z rovnakeho dovodu pred par rokmi prestala fungovat nova na slovensku....
Kto mi vie povedať ako to bude s FiberTV? Keď nebudeme mať Primu, nech si strčia celú telku do riti, na Prime sa dá pozerať veľa super vecí! @tomas nevieš?
@ayreen hovori sa ze ked jeden provider vyradi cesku telku, tak ju zacnu vyradovat vsetci, lebo sukromne ceske stanice su na slovensku teoreticky nelegalne, ale ak to maju vsetci, tak to vsetci toleruju, ak to jeden vyradi (v tomto pripade UPC), tak zacne tlak na ostatnych providerov, aby to co najskor vyradili, lebo zrazu jeden provider moze ostatnym sa vyhrazat sudmi, ze vysielaju nelegalny program.
(vynimku ma CT, kedze verejnopravne televizie maju teoreticky moznu posobnost v ramci celej EU ci ako to je)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ŽE BEZ ANTÉNY CHYTÍŠ PRIMÚÚÚ ?
sorry, nedalo mi to tu nespomenúť
Kto mi vie povedať ako to bude s FiberTV? Keď nebudeme mať Primu, nech si strčia celú telku do riti, na Prime sa dá pozerať veľa super vecí! @tomas nevieš?
(vynimku ma CT, kedze verejnopravne televizie maju teoreticky moznu posobnost v ramci celej EU ci ako to je)