Awojte chcela by som vas poprosiť o radu alebo nazor.Mám kamarata s ktorým sme lepši kamarati a ja som sa don asi nechtiac zalubila ako urobiť dojem zaposobiť aby sme neboli len kamarati ale niečo viac?Hlavne vy chalani poradte lebo mam fakt pocit že so
Strč mu jazyk do úst akože náhodou toto bol dobry nazor ale urob to ja neviem dajte si do nosa daky alkohol a pomali ho spracuj povedz mu to pobozkaj atd. to to su problemy?
Jednoznacne povedat..ak si uz skusala a naznacovala a on stale nic, tak len do oci povedat. Ale uprimne si myslim, ze ak si uz kadeco skusala a on sa neprejavil tak asi z jeho strany to bude len kamratstvo...ale MOZNO nie..
Ale uvedom si ze je mozne ze zanikne kamaratstvo,tak si to uvaz.Lebo moze sa to stat,mne sa to raz stalo,kamosi sa dali dokopy,chodili spolu 3 dni a potom sa rozisli a nebavili sa.(akoze ja a ona)Ale mozno nie,uvids sama.Vela stastia
ja na tom nic komplikovane nevidim proste mu to povedz ak si do neho tak kamaratstvo je uz davno minulost a casom zistis ze sa pre neho trapis a zbytocne tak to vyklop a nech sa stane co sa ma stat...
Nuz bud mu ot povedz, alebo ked budete spolu a uz sa budete lucit, tak jednoducho pribliz hlavu pomaly k jeho, zavri oci a pobozkaj ho. Ak ta chce bude pokracovat ak nie tak ta zastavi. It´ easy Drzim palce
Popytaj sa kamosiek, alebo jeho kamosov, co na teba vravi. Ale ak si mu tvoju naklonnost jasne preukazala a on nic bud je tupy alebo radsej nechce ic mat stebou viac ale byts tebou kamarat. Vies laska moze skoncit, ale dobre kamaratstvo trva stale.
Dievca moje drahe, taketo veci sa stavaju babam bezne..mne osobne sa to stalo tiez..skus ho nejak zacat balit..ak sa zadari aj pusa, super..a potom by uz mal pochopit ze ho chces..tak mu to mozes povedat..mozno sa chyti, mozno ne, ale na to netreba mysliet Chod do toho, drzim palce
vsak pomalicky chod na neho, davaj mu komplimenty, skus ho pohladit, chytit ho za ruku, vyfajcit mu, alebo inymi sposobmi sa k nemu problizuj postupne viac ako ste boli ked ste boli kamosi, nieje to tazke, bud mila na neho, on to pochopi po case, ze o co ti ide
ahojte mam jednu taku prihodu zoznamila som sa s jednym chalanom do ktoreho som sa buchla no en vztah skoncil tym ze som mu napisla sms v ktorej bolo end na konci asi viete co no po mesiaci som sa cela k nemu vratit no on ma uz necel v com to bolo a za vsetko som sa mu ospravedlnila a stale bol ku mne hnusny preco!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nechtiac som sa zalubila do svojho kamosa.A enviem co teraz??? Pls aj men mozte akoze poradit
A tebe poviem iba tolko, zeee......neviem
(to vyfajcenie bolo zo srandy aby bolo jasne)