pravidelne...existujú pesničky ktoré nikdy neomrzia...samozrejme tie staršie novodobé odrhovačky počujem len pol hodinu a už ma dvíha zo stoličky..česť výnimkám
pravdaze ked som robila pracu do skoly dala som si prehravat stale jeden song na kt. som bola namotana .. a ked som sa pozrela kolko to prehralo (102x) tak som bola milo prekvapena D
@sarah_whiteflower jajaj presne na tuto vyzvu som cakal chod na youtube a pusti si nieco od "the postal service", tu neznamy, no v USA chvilu celkom popularny projekt, ktory vznikol pred OC. a povedz, ci ich zvuk OC totalne, ale TOTALNE nevykradol
@antifunebracka Hmmmmmmm. To je ťažké povedať. Ja sa do elektroniky a syntetického popu či ako nadávajú Owl City nevyznám. Ale podľa mojich vlastných uší, mne sa to nepodobá. Áno, je to podobná hudba, ale asi taká podobná, ako (ja len zvolím laický príklad) Pink Floyd a Porcupine Tree. Oni boli napr. Floydami priamo inšpirovaní, a predsa majú iný zvuk.
Ja v tomto vidím rozdiel, ale tak neviem, môžem as mýliť, ono to asi vedia skôr odborníci Ale mne sa hudba Owl City páči, je mimoriadne optimistická A aj to tvoje, čo si mi dal, nech si vypočujem, je veľmi príjemné, tuším si od nich niečo viac zoženiem.
@sarah_whiteflower kazdopadne som rad, ze si tomu dala sancu a ze sa ti to dokonca paci ja mam na OC strasne tazke srdce a neznasam jeho tvorbu, bo vykrada prave mojich milacikov z TPS, co vlastne v jednom interview aj nepriamo priznal. mozno poznas skupinu death cab for cutie. lebo prave spevak z nej (manzel zooey deschanell) zalozil na chvilocku projekt TPS, ale potom sa bohuzial vratil k domovskej kapele. ale stale verim, ze raz vydaju aj 2. album
@antifunebracka A je potrebné naozaj to slovo "vykrádanie"? Nebolo by možno vhodnejšie "inšpirácia"? Však každý máme nejakú inšpiráciu A neviem, prečo by som tomu nemala dať šancu, však dobrej hudby nikdy nie je dosť
@sarah_whiteflower inspiracia je podla mna v hudbe len eufemizmus pre vykradanie aspon ja mam take skusenosti, ze vzdy, ked novinari prichytia spevaka, ze vykradol inu pesnicku, tak bud povie, ze sa len inspiroval, abo ze chcel zlozit poctu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A predpokladám, že budem fičať aj zajtra a možno aj dlhšie, uvidíme, ako vydá
ale potom prídem na to, že ju už poriadne nevnímam a že si to nezaslúži, tak pustím dačo iné
@junkychess ktory song? tipujem to na party rock anthem
Ja v tomto vidím rozdiel, ale tak neviem, môžem as mýliť, ono to asi vedia skôr odborníci Ale mne sa hudba Owl City páči, je mimoriadne optimistická A aj to tvoje, čo si mi dal, nech si vypočujem, je veľmi príjemné, tuším si od nich niečo viac zoženiem.
zaspavala som tak ze som si anstavial nech sa mi opakuje furt dokola