Uz sa vam stalo, ze ste sa kamaratsky bavili s dievcatom, a ono si myslelo, ze ju balite?
Parkrat sa mi to stalo - proste som bol normal mily, zdvorily, ale z kamaratsva, takze ziadne komplimenty, narazky na vzhlad, sex a pod., len sa mi s nou dobre kecalo, a ona vraj si myslela, ze ju balim.
Kde pre vas lezi hranica medzi kamaratskym pokecom
mne sa také viackrát stalo, ale neberiem to veľmi vážne, pretože sa to vždy dalo jednoducho vysvetliť a vychádzalo to z toho, že rozliční ľudia majú rozličné parametre na hodnotenie. niektorí považujú dotyk za prejav náklonnosti, iní keď im pochváliš tričko, už si myslia že ich balíš. s niektorými sa môžeš objímať, hladiť, srandovať aj sa rozprávať o vzťahoch a oni vedia, že medzi vami nič okrem kamarátstva nie je. na rozličných ľudí proste treba inak, rešpektovať ich hranice a nenútiť ich do niečoho, čo im je nepríjemné.
ja som raz jednému kamarátovi len tak položila ruku na plece, celkom mimovoľne, keď sme sa o niečom bavili, a videla som, že mu to bolo nepríjemné, cítil sa rozpačito pozeral na mňa ako že čo tým sledujem.
alebo som raz jednej kamarátke čo prišla na ples v krásnych šatách, povedala že je úplne nádherná, a nejaká jej kamarátka sa ma spýtala, či som lesba a či viem o tom, že má frajera
a tak, ľudia sú rôzni, no ideálne je si to ujasniť, v prípade že si človek nie je istý, aby zbytočne nevznikali nedorozumenia, pri ktorých sa minimálne jedna strana bude cítiť nepríjemne
hej, o mne si stále každý chalan, s ktorým sa úplne normálne kamarátsky bavím, myslí, že po ňom idem....s jedným raz som sa dokonca bavila iba zo slušnosti a tiež si to myslel...a jeden si to dokonca myslel asi rok a pol, miliónkrát som mu povedala, že po ňom nejdem, a teraz sa správa, že "čo som si to dovolila nájsť si frajera, keď idem po ňom"
@marleymt s tymi dotykmi suhlasim, to je to najrozporuplnejsie.....kopa ludi berie dotyky ako sucasta randenia (raz som jednu kamosku drzal za rameno dlhsie, a ona uz mala predstavu, ze ju strasne chcem), flirtu a predohry....lenze pre mna je normalne chytit kamosku za plece, alebo objat a nerobim z toho humbuk. Podobne je to aj s recami o sexe....ked kecam so zenou o sexe, neznameno to automaticky, ze ju chcem osexovat...mnoho ludi je asi moc vztahovacnych a automaticky predpokladaju, ze to o com sa rozpravas chces aplikovant na nich...proste neroroznavaju obecny koncept a specificky
@tangerina daj sem priklad tvojho kamatskeho pokecu, ked vraj kazdy chalan po tebe ide? (aka skromnost
Mne sa zasa stava, ze furt, ked sa hadam so zenou, tak si ona mysli, ze po nej idem, ale ja ju povazujem za kravu, s akou sa musim vyhadat
@echoechoecho tvl, nevieš čítať, či čo? vravím, že oni si myslia, že ja idem po nich a nie oni po mne -.-
(ešte to by mi tak chýbalo, aby po mne hentakí zúfalci išli )
ja nič nepovažujem za balenie (do istej miery aj preto, lebo som zadaná) a tak to proste nevnímam. všetko nevedomky ignorujem a potom mi zrazu niekto povie "ten človek ťa balil" a ja že "fakt?" proste o tom ani neviem
Dievča si šturi do huby banan bude ho pred tebou cumľať kuka ti do oči a keď sa jej spytaš o čo jej ide ta ťa ešte zjebe pred kamoškami že jaky si namyslený a čo si o sebe myslíš že ona by s tebou nikdy nič nechcela a na nič ťa nenavádza Ach bože
Mne sa velakrat stalo, ze som sa kamaratsky bavila s chalanom a nevsimla si, ze ma v skutocnosti vlastne bali (alebo nejak to nedaval najavo) a potom bol chudak sklamany, ked zistil ze mam frajera a on so mnou zabil dve hodiny rozhovorom.
Je to dost tazke..flirt je ked je citit sexualne napatia.. Ale s kamaratkou mozem jej povedat sexualnu narazku aj bez toho .. Tazko povedat..necudujem sa ze casto druha strana pochopi komunikaciu inak ako prva strana chcela..
Myslim si ze neverbalna komunikacia naznacuje vela.. ( je niekolko vela vravnych gest ktore ci muz alebo zena podvedome robia ked sa ich pri komunikacii druhy clovek pritahuje) lenze ludia su sprosti a strasne malo sa vyznaju v neverbalnej komunikacii, aj ked.. O to lepsie pre tych co sa vyznaju
Poviem Vam to ved preco nie, aj tak si to precita iba mozno par desiatok ludi, preco to neprezradit, nevysvetlit
Vsimajte si ked stoji skupinka ludi spolu alebo skratka iba muz a zena, ci smeruju chodidla zeny priamo prstami priamo smerom na muza ak ano, je to jeden zo znakov ( v 99 percentach to robi zena podvedome, vobec ani nema sajnu o tom ze sa prezdradza, ale aj 99 percent muzov o tom nevie..) je to jeden zo znakov ze ju muz sexualne poritahuje..
Je uplne az komicke ked stoji vedla seba skupinka ludi dajme tomu 3 muzi a 3 zeny a vsetky 3 zeny stoja tak ze chodidla maju nasmerovane priamo smerom na najatraktivnejsieho muza z tych troch je to fakt sranda si vsimat neverbalnu komunikaciu ludi
je veľmi ťažké zistiť, či ma chlap balí alebo nie, kedže každý má inú taktiku balenia ale aj žena považuje za balenie niečo iné, tie hranice má každý iné, tak potom sú samé komické situácie... aspoň sa nenudíme
@kittan it is funny because it is true
Poznam take dievcata, ktore sa rady "hraju" s chlapcami a flirtuju pre zabavu....skus ty flirtovat so zenami pre zabavu, ze ako dopadnes
@hadimistr jj, rec tela povie vela, ale treba si vsimat viac znakov, a HLAVNE zeny su dost naladove, takze je kludne mozne, ze jeden den je zena k tebe natocena nohami, lebo je trebars nadrzana, a dalsi den, ma blbu naladu, a ani si ta nevsimne.....a este je dalsia vec, ze zeny i ked su z teba nadrzane, tak nemusia hned ta chciet, proste si najdu niekoho ineho (fraja ak su zadane), aby ich upokojil
@echoechoecho No na záver sa ma spýtal, či sa nepôjdeme niekedy spolu prejsť... A keď som mu povedala, že mám frajera tak bol sklamaný.. Ale tiež si myslím, že mi nedával nejak extra najavo, že by ma balil.. Len normálne sme sa spolu bavili a zaujímal sa o mňa ale tak čo som ho mala hneď upozorniť, že mám frajera? keď sme sa len rozprávali..
@lenkaska1 ale tak vidis, to je o tom, ze kazdy povazuje za balenie nieco ine - v jeho pripade to, ze sa o teba zaujimal. Mnoho ludia sa nezaujima moc o druhych, ani medzi kamaratmi to nie je nic moc. A ako by ta mal normalne balit? Zaujima ma tvoj nazor
@echoechoecho No nie, vsak praveze vsetko je v poriadku a aj by som prijala taketo balenie resp. zoznamenie, ale zas ja som sa tiez nemohla zachovat inak, lebo povedat len tak ze zbytocne tu so mnou travis cas mam frajera by bolo blbe podla mna v danej situacii, ked som nevedela ako to on mysli... keby sa ma priamociaro spytal ci mam frajera tak mu odpoviem alebo keby ma zacal nejako obchytavat pripadne mat neslusne navrhy, tak by som to hned povedala... Ale myslim ze som sa zachovala normalne... aj ked mi ho potom bolo trochu luto :/
stalo sa mi že som sa normálne bavil s kamaratkou a mojej priatelke to prišlo tak že ju balím čo bola uplna blbosť ... a ešte sa mi stalo to že mňa vraj podľa mojej priateľky balilo dievča ale mne sa také nič nezdalo ... tak kto je tady potom hňup ?
@echoechoecho ano, beriem to ako normalny kamaratsky kompliment... predsa aj kamarati si môžu navzajom pochvaliť vzhľad
samozrejme ak má niekto až prílišné narážky tak si to všimnem, lebo to je mi už niekedy až nepríjemné... ale s takými ľudmi sa bežne nestretavam našťastie takže pohoda
@echoechoecho čoo nie, si ma asi nepochopil alebo píšem jak debil Len som chcela povedať, že ja som nemala dôvod mu len tak povedať že mám frajera, keď sa na to nepýtal... čiže som za to nemohla čo sa vlastne stalo ale bolo mi ho ľúto trošku
@echoechoecho no však ja som nenapísal že to nieje pravda mne skôr tým "ach bože" šlo o to ako pičózne sa dievčatá vedia správať pre nič. Niekoho to asi baví ale ja pokiaľ viem že s tým dievčaťom nechcem nič mať tak si nedávam tú námahu flirtovať a neviem ako sa predvádzať Ale tak vieš ľudí je veľa tak to nezazlievam každý sa správame inak a pre každého z nás je zábava niečo iné a pokiaľ tým človeku neubližuje tak why not.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ja som raz jednému kamarátovi len tak položila ruku na plece, celkom mimovoľne, keď sme sa o niečom bavili, a videla som, že mu to bolo nepríjemné, cítil sa rozpačito pozeral na mňa ako že čo tým sledujem.
alebo som raz jednej kamarátke čo prišla na ples v krásnych šatách, povedala že je úplne nádherná, a nejaká jej kamarátka sa ma spýtala, či som lesba a či viem o tom, že má frajera
a tak, ľudia sú rôzni, no ideálne je si to ujasniť, v prípade že si človek nie je istý, aby zbytočne nevznikali nedorozumenia, pri ktorých sa minimálne jedna strana bude cítiť nepríjemne
Mne sa zasa stava, ze furt, ked sa hadam so zenou, tak si ona mysli, ze po nej idem, ale ja ju povazujem za kravu, s akou sa musim vyhadat
Ale pre poriadok dodám, že sa to deje aj opačne - dievča nič nepostrehne a chlapec sa pritom naozaj o niečo snažil . Alebo inak rozdelené pohlavia.
(ešte to by mi tak chýbalo, aby po mne hentakí zúfalci išli )
a preco zufalci?
Vsimajte si ked stoji skupinka ludi spolu alebo skratka iba muz a zena, ci smeruju chodidla zeny priamo prstami priamo smerom na muza ak ano, je to jeden zo znakov ( v 99 percentach to robi zena podvedome, vobec ani nema sajnu o tom ze sa prezdradza, ale aj 99 percent muzov o tom nevie..) je to jeden zo znakov ze ju muz sexualne poritahuje..
Je uplne az komicke ked stoji vedla seba skupinka ludi dajme tomu 3 muzi a 3 zeny a vsetky 3 zeny stoja tak ze chodidla maju nasmerovane priamo smerom na najatraktivnejsieho muza z tych troch je to fakt sranda si vsimat neverbalnu komunikaciu ludi
lol, to bolo dávno
@shadowen takze ani ked ti niekto da komplimenty tykajuce sa tvojho vzhladu, ze aku mas super rit, tak to beries v pohodicke??
Poznam take dievcata, ktore sa rady "hraju" s chlapcami a flirtuju pre zabavu....skus ty flirtovat so zenami pre zabavu, ze ako dopadnes
@lenkaska1 ako ta vlastne balil?
@purenarcissism chcel by som byt promiskuitny
@alysia jj, presne, kazdy bali inak....niekto viditelne az agresivne, niekto hanblivo, pomaly a metodicky...niekto sexualne, niekto asexualne
Reč tela, reč tela prv si nikto nevšímal reč tela, nie dnes všelijaké vymoženosti, toto boli iný "borci"
@mojdedo diky, myslel som si
samozrejme ak má niekto až prílišné narážky tak si to všimnem, lebo to je mi už niekedy až nepríjemné... ale s takými ľudmi sa bežne nestretavam našťastie takže pohoda