a čo sa týka toho mazania, tak web mi tuším nikdy nezlyhal ale väčšinou keďže mám platený webhosting, tak sa snažím vždy nájsť ten najkvalitnejší, aby primerane fungoval... ale tie weby čo sú zadarmo...tak tam je tiež primeraná "kvalita" ale dá sa to zvládnuť
no mali sme niečo ako.. proste hej, mali sme vlastny web-tiredny..ale nikto tam nechodil.. ne-internetovy spoluziaci..a ten čo nám to prenajal tak proste sa mu nepacilo ze to nebolo vyuzivane a tak..tak sme/som s tým sekla...
...sa mi vždy páčilo toto obracanie poradia. nie že "mám čo povedať, spravím o tom web", ale "chcem si spraviť web, ale neviem čo tam vlastne bude, musím to ešte premyslieť/vymyslieť"
Hej mal som kedysi mafian.eu tam som pisal o historii a sucastnosti mafie. A potom som mal blog pentagram.estranky.cz tam zase o satanizme, ateisme, magii a podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Raz mi ho pozastavili, kvôli porušovaniu autorských práv (nah, robila som, čo som nemala, čo už).
Toť vsjo.
www.mcr-mybrutalromance.blog.cz
DDDD
este mam dve webstranky ale to skor pracovne
ano pipka jedna! ano ano celebrity MCR a Marilyn Manson...atd ty tam nie si
jasne budete tam ked budete na jednejfotke s mCR xD