akurat som dorazil z chaty ,, drsna to cyklotura hned zrana ,, ja len , ze ci moze obcan hlasovat aj nacapany jak chucho ? otazka c.2 -> dokedy trva hentáto opicaarna ?
@filus Minimálne môžeš vybrať menšie zlo... Môžeš ovplyvniť či bude vo vláde primitív, fašista, alebo niekto, kto si možno nahrabe, ale aspoň to bude robiť slušne...
A k tej otázke - na čo ešte čakám? Potrebujem sprchu, raňajky a hlavne sa zobudiť... A ako @lucinkahc napísala - nechcem tam predsa v tom prispatom stave hodiť omylom niečo iné
A do večera času dosť, aj tak máme voľby ako "rodinnú akciu" a oco príde z práce až večer
omg, neštvite ma, ešte mi skúste na všetkých portáloch vyhodiť na oči, že som EŠTE nebola. skôr ako o 20:00 nechodím, jednoducho nemám čas a záujem rozbíjať si deň. vlastne posledné razy to bolo až po 21.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A k tej otázke - na čo ešte čakám? Potrebujem sprchu, raňajky a hlavne sa zobudiť... A ako @lucinkahc napísala - nechcem tam predsa v tom prispatom stave hodiť omylom niečo iné
A do večera času dosť, aj tak máme voľby ako "rodinnú akciu" a oco príde z práce až večer