Uz ste niekedy v zivote klesli na take hlboke dno ze ste rozmyslali o samovrazde?? alebo vas uz prepadla co i len na okamih taka myslienka? povedzme ked ste sa rozisli s milovanou osobou alebo
Ja nie!! A to hovorím pravdu - ešte sa mi našťastie nestalo nič také hrôzostrašné čo by ma k tomu viedlo a dúfam že sa mi nič také nestane! - veď napokon všetko sa dá nahradiť aj keĎ to niekedy ide veľmi ťažko - preto by nikto nemal mať žiadny dôvod k samovražde!
premyslala som a na dne som bola uz velmi vela krat....ale samovrazda??boze ved to nieje riesenie, pomozes mozno sebe ale co ostatni, rodina priatelia..
nikdy som sa nechcela cielene zabit, mam sa na to prilis rada... ale dospela som do stavu, ze by mi nevadilo, keby ma niekto zabil, alebo by som umrela rychlou nebolestivou smrtou... akurat by mi bolo luto mojich blizkych, tot vsjo..
tak trochu som sa niekoľkokrát zamýšlala, či má význam tu byť, či by nebolo lepšie sa zabiť. Ale nikdy som sa nepokúšala spáchať samovraždu ani nad tým vážne nezamýšlala, že ako to urobím a tak.
Rozmýšľala... akurát nie v zmysle že ja by som sa chcela zabiť keďže nemyslím že samovražda niečo vyrieši...
A keď je mi naozaj nanič, tak si v prvom rade poviem že sú ľudia čo sú na tom horšie a jediná chuť ktorá ma chytá je ujsť z domu niekam naozaj ďaleko a minimálne na týždeň...
no....bolo take obdobie.. a bolo velmi zle vtedy.. ale ked som bola v kupelni vo vani so ziletkou tak mi zapipala sms-ka od orange-u a zacala som sa smiat cez slzy.. zistila som ze na to proste nemam a ze aj ten orange by mi chybal zrejme..
2 (ninus): ozaj? tak tesi ma, ja som ten clovek, co este nerozmyslal nad tym
nebola som asi na takom dne, neviem si ani take predstavit, moj prirodzeny pud vravi prezit, a nie zomriet, neviem mysliet na samovrazdu, a to vravim ako fakt, za to sa mi stalo, ze som uvazovala nad odchodom prec z domu, ked sa to uz zdalo neunosne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Obdobie ked som mala 12-13-14 a chytala ma puberta a bolo to "v mode" neberiem do uvahy
A keď je mi naozaj nanič, tak si v prvom rade poviem že sú ľudia čo sú na tom horšie a jediná chuť ktorá ma chytá je ujsť z domu niekam naozaj ďaleko a minimálne na týždeň...
nebola som asi na takom dne, neviem si ani take predstavit, moj prirodzeny pud vravi prezit, a nie zomriet, neviem mysliet na samovrazdu, a to vravim ako fakt, za to sa mi stalo, ze som uvazovala nad odchodom prec z domu, ked sa to uz zdalo neunosne